Gündem
  • 29.9.2014 16:56

Kalçasına demir saplanan metro yolcusunun babası konuştu

Dava açak mısınız sorusunu "Şu an öyle bir düşüncemiz yok" diye yanıtlayan baba Şeref Çoban olayın bir ihmal sonucu yaşanmadığını belirterek "Burada bir amme hizmeti yapılıyor. Millet mağdur olmasın diye açmışlar. Yol bitmeden açmışlar. İnşaatı bitmeden açıyorlar. Bu Allah'ın yazısı. Ne yazılmışsa o gelir başa. Akacak kan damarda durmaz. İhmal varsa herkes cezasını çeker." şeklinde konuştu.

Seyrantepe'deki metro kazasına yaralanan Fatih Çoban'ın ameliyatı devam ediyor. Oğlu'nun ameliyattan çıkmasını bekleyen baba Şeref Çoban Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oğlunun sabah eve gelmemesi üzerine telefonla aradığını ve ulaşamadığını belirten Baba Şeref Çoban, “Saat 10'da çayı koyayım da gelir diye düşündüm. O arada telefonum çaldı. Baktım oğlumun numarası. Sen neredesin diye sorduğumda telefondaki kişi 'Seyrantepe Metrodan arıyorum. Oğlunuz ufak bir kaza geçirdi" dedi. Oğlumun Okmeydanı Hastanesi'nde olduğunu söyledi. O şekilde buraya geldik. Demir parçasının kalçasında olduğunu söyleyen Çoban, “İtfaiyeye haber vermişler. İtfaiye geliyor o demiri oradan kesiyor. Demirin ucu vidalı olduğu için organlara zarar veririz diye çıkartmıyorlar. Onun üzerine getirmişler hastaneye şu anda ameliyatta." dedi.

“AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ"

Olayda bir ihmal olmadığını belirten Çoban, “Burada bir amme hizmeti yapılıyor. Millet mağdur olmasın diye açmışlar. Yol bitmeden açmışlar. İnşaatı bitmeden açıyorlar. Bu Allah'ın yazısı. Ne yazılmışsa o gelir başa. Akacak kan damarda durmaz. İhmal varsa herkes cezasını çeker." şeklinde konuştu.

“DEMİRİ GÖRDÜM AMA KAÇAMADIM"

Oğlunuzla konuşabildiniz mi sorusunu da Çoban “Baba dedi. Oradan kaçamadım dedi. Demiri gördüm ama kaçamadım dedi. Nasıl olmuşsa artık. Sedyenin üzerindeydi. Konuşması için daha fazla zorlamadım." şeklinde yanıtladı.

KADİR TOPBAŞ TELEFONLA ARAMIŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın oğluyla ilgilendiğini söyleyen Çoban,“ Büyükşehir Belediye Başkanımız ilgilenmiş telefon etmiş buraya. Doktorlar, profesörler dahi ameliyatta. Belediye ilgilendi." İfadelerini kullandı.
Gazetecilerin “Dava açacak mısınız?" sorusuna ise Çoban “Şu an öyle bir düşüncemiz yok." Şeklinde cevap verdi.

Erhan TEKTEN İstanbul DHA
 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER