Medya
  • 24.4.2019 23:51

Kanal D'den Zalim İstanbul için sürpriz karar

Bekaret sahnesi olay olmuştu! Kanal D'den Zalim İstanbul kararı!
Yayınlandığı ilk 4 bölümüyle reyting yarışında Çukur ve Söz gibi iddialı dizilere kafa tutmayı başaran Zalim İstanbul'un yaz boyu devam edeceği konuşulurken erken sezon finali kararı geldi.
Kanal D'de ekranlara gelmeye başlayan ve dizi sektörüne hızlı bir giriş yapmayı başaran iddialı Zalim İstanbul dizisi hakkında karar verildi

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahin ve İdris Nebi Taşkan'ın bulunduğu dizinin 27 Mayıs'ta ekranlara ara vereceği öğrenildi.

Henüz 4 bölümü ekranlara gelen ve yaz boyunca da Kanal D'de Pazartesi günleri yayında olması beklenen dizi 1 Nisan'da izleyiciyle buluşmuştu. İlk olarak dizinin 12. haftasında sezon finali yapması planlanıyordu.

Ancak yayın tarihi gecikince dizinin 9. bölümünün ekrana geldiği 27 Mayıs'ta sezon arası vereceği öğrenildi. Böylece 27 Mayıs Pazartesi akşamı "Zalim İstanbul", "Çukur" ve "Yasak Elma" ile beraber tatile çıkacak.

2. bölümünde yayınlanan bekaret sahnesi ile sansasyona uğratan Zalim İstanbul, dizi eleştirmenleri tarafından topa tutulurken, sosyal medyada da günlerce konulmayı başarmıştı. Dizinin, aile yapısına ve ahlaki değerlere uygun olmadığını belirten kişiler, RTÜK'e telefon yağdırmıştı.

Her ne kadar eleştiri alsa da, farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile daha ilk bölümden seyirciyi yakalayan dizinin Çukur ve Söz gibi iddialı dizilerin yarışına bir anda katılması da tebrik konusu olmuştu.

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi başarılı oyuncuların yanısıra Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Bahar Şahin gibi yeni ve genç oyuncular da var.

Dizi, üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesini konu alıyor.

Zalim İstanbul son bölüm ne oldu?

22 Nisan 2019 Salı günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 4. yeni bölümünde Agah, Seher ve ailesini kovanın Şeniz olduğunu öğreniyor!

Civan, kısa yoldan para kazanmak için girdiği kuryelik görevinde kendisine kurulan tuzak sonucu hapsi boylar. Aracında ve kurye olarak götüreceği hediye kutusunun içinden çıkan uyuşturucu onu cezaevine sokar. Asıl amaç Agah'ı vurmaktır. Civan'ın sorgusunda Agah Karaçay'ın ismini vermesini istediklerinde onurlu davranır ve kendini kurtaracak bu yalana ortak olmaz...

Şeniz, bu durumu lehine çevirir. Eline geçen kozu iyi kullanmak ister. Cemre'nin, Nedim üzerindeki olumlu etkisini de kıracak bir karar verir. Seher ve ailesini köşkten kovar.

Agah'a da kendileri ayrıldıklarını söyler. Fakat, tahmin edemediği bir şey vardır. Nedim, artık konuşma sıkıntısı çekmiyordur. Amcası Agah'a, kendi istekleri ile köşkten ayrılmadıklarını itiraf eder...


Ceren ise, amacına ulaşmıştır. Gebelik testi sonucunda hamile olduğu kesinleşir. Bu durumu ilk olarak babaannesi Neriman ile paylaşır...

Güncellenme Tarihi : 26.4.2019 23:44

İLGİLİ HABERLER