Medya
  • 19.4.2021 20:49

"Kanal İstanbul'un yapılmasından yanayım" diyen Hulki Cevizoğlu Kemalistlerin lincine uğradı

"Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm" diyen Hulki Cevizoğlu muhalefete sert çıktı!

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, Kanal istanbul'a karşı çıkanlara tepki gösterdi. “Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm.” ifadelerini kullanan Cevizoğlu, "Savaş gemileri, tankerler, yabancı gemiler geçecek, biz para almayacağız. Eğer bu boğazlar bize aitse, neden parasız yapıyoruz." diyerek muhalefet partilerini eleştirdi. Cevizoğlu sosyal medya üzerinden de konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Gazeteci-Yazar Hulki Cevizoğlu, Kanal istanbul konusunda televizyon ekranlarından muhalefete çıkıştı. Cevizoğlu, Kanalın önemini vurgulayarak, "Ben Kanal İstanbul'a evet diyen bir Atatürkçüyüm" ifadelerini kullandı. Daha sonra da konuyla ilgili bir sosyal medya paylaşımında bulunan Hulki Cevizoğlu, "Ne tuhaf, Montrö ve Kanal İstanbul hakkındaki görüş ve düşüncelerimi bazıları 5 gün sonra idrak edip eleştiriyor." dedi.

Kızanlar olacaktır sözleri ile açıklamasına başlayan Cevizoğlu, "Atatürkçü geçinen partiler de Kanal İstanbul üzerinden sahte söylemlerle rant peşinde koşmayacaktır" dedi.

CUMHURİYET HABERİ ŞÖYLE VERDİ
Hulki Cevizoğlu Kanal İstanbul'u destekledi, yandaşlar böyle sevindiGazeteci Hulki Cevizoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında "Ben Kanal İstanbul’a evet diyen bir Atatürkçüyüm" demesi AKP çevresini sevindirdi.

METİNER VE YENİ AKİT'İ SEVİNDİRDİ

Hulki Cevizoğlu'nun bu sözleri AKP'li Mehmet Metiner ve Atatürk karşıtlığıyla bilinen dinci Yeni Akit gazetesinin hayli sevinmesine yol açtı.

Cevizoğlu'nun sözlerini haberleştiren Yeni Akit, Kanal İstanbul'un "önem"ini anlattığı sözlerine dikkat çekip "Atatürkçü geçinen partiler de Kanal İstanbul üzerinden sahte söylemlerle rant peşinde koşmayacaktır. Arkalarına Atatürk’ü alarak siyaset yapan muhalefetin artık ortadan kalkması gerekir” sözlerini aktardı.

AKP'li Mehmet Metiner de Cevizoğlu'na bu sözleri nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden "Senin gibi Atatürkçü baş göz üstüne Hulki Cevizoğlu!" diyerek seslendi.

TCKemalBildiş
Benim nazarımda Hulki Cevizoğlu Atatürkçü değildir.

Atatürkçüyüm 
Kanal istanbul’a Evet diyen Hulki Cevizoğlu Atatürkçüyüm demiş Neyzen Tevfik ne Demiş ., "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de pi*çini bıraktı... Yoksa bu kadar şeref*izin bizden, olması Mümkün değil .

Güncellenme Tarihi : 19.4.2021 20:58

İLGİLİ HABERLER