Medya
  • 25.9.2020 10:15

Kanal Urfa TV'nin sahibi İbrahim Toru Koronavirüse kurban gitti

Şanlıurfa merkezli olarak uydudan yayın yapan Kanal Urfa TV'nin yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru (44), koronavirüs tedavisi gördüğü Gaziantep'te hayatını kaybetti.

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı ve AYD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toru,  koronavirüse yakalandı - Malatya Mega Haber - Malatya Mega Haber

Şanlıurfa'da çeşitli sektörlerde iş yaşamını sürdüren, aynı zamanda Kanal Urfa isimli televizyon kanalının da yönetim kurulu başkanı olan İbrahim Toru, 11 Eylül'de rahatsızlanınca Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Toru, durumunun ağırlaşması üzerine Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Şanlıurfa'nın sevilen simalarından olan iş insanı Toru, gece geç saatlerde doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Resim

Gaziantep'te işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan İbrahim Toru'nun cenazesi, defnedilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldü.

Toru'yu yüzlerce kişi son yolculuğuna uğurladı kanalurfa yönetim kurulu  başkan yardımcısı hacı i̇brahim toru defnedildi - Şanlıurfa Haberleri

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI ŞÖYLE DUYURMUŞTU

Tedavi süreci devam eden Toru sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: “Hastanede covid 19 tedavimiz 9. günde devam ediyor ateşim 41:8 den bazen normal seviye bazı aralıklarla 39:20 kadar çıkıyor virüs ciğere inmiş intihap ve zatüre çevirdi bi kaç gün daha hastanede yatacağız dualarınızla inşallah daha iyi olacağım…
Başta Aile dostumuz Başhekim sayın Dr.Eyüp Şelli beye tüm doktorlarımıza,  Hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza Şükranlarımı sunarım. Lütfen kurallara uyalım Rabbim bu kötü hastalığı bir an önce Ülkemizden ve dünyanın başından kurtulmayı nasip eylesin Tüm Dostlardan Dua beklerim…”İfadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2020 10:48

İLGİLİ HABERLER