Medya
  • 13.2.2021 21:09

Kanalda dans eden Spiker kovulunca isyan etti!.. Tüh sizin insanlığınıza

Dans edince işinden oldu... "Dikkatli olun" uyarısı... Spor spikeri Hande Sarıoğlu, Habertürk yönetimiyle aldığı ayrılık kararının perde arkasını anlattı...

Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, kanal yönetimiyle yaptığı görüşme sonucunda görevinden ayrıldığını açıkladı.

32 yaşındaki spiker Hande Sarıoğlu, geçen günlerde Instagram hesabından oryantal dans gösterisini paylaşmıştı. Paylaşım sosyal medyada gündem olurken, Habertürk yönetimi Sarıoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Hande Sarıoğlu ile ilgili görsel sonucu

HABERTÜRK SARIOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARINDAN RAHATSIZ OLDU

Habertürk yönetimi görüşmede, Sarıoğlu’nun sosyal medya paylaşımlarıyla kanalın ciddiyetine zarar verdiğini söyledi. Yönetim, Sarıoğlu’nu paylaşımları üzerine uyardı ve dikkatli olmasını belirtti.

Hande Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyledi. “Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu” belirten Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.

Sarıoğlu,  şu açıklamayı yaptı:

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi, söyledim ve karşılıklı anlaşarak, istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.”

Habertürk'ten kovulan ünlü spiker isyan etti: "Tüh sizin alayınızın insanlığına"

Hande Sarıoğlu dans edince gündeme bomba gibi düştü. İşinden olan Hande Sarıoğlu Instagram'da oynadığı anları paylaşarak isyan etti.

Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu dans videosuyla gündem olunca işinden atıldığı iddia edilmişti. Hande Sarıoğlu Instagram'da o dans videosunu paylaşarak şunları yazdı:

"Akçakoca’dan 2008 yılında çıkıp İstanbul’da üniversite okumaya gelip, 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak, 6 yaşımdan beri de oryantal oynamaktan kırar geçirirdim ortalığı. Çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal de yaparım kariyer de. Hiçbir zaman, hiçbir yerde, değerlerimden ve doğrularımdan vazgeçmedim, her zaman özümü korudum, geldiğim noktada kişiliğimden ve karakterimden bir günden bir güne ödün vermedim, bunun aksini beni tanıyan bir Allah’ın kulu iddia edemez.

 'İSTİFA ETTİM'
Renkli kişiliğimden sizin siyahınız için vazgeçmicem, size fazla gelen neşemden de, deli dolu yanımdan da ödün vermeyeceğim. Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta tamam kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, nihayetinde bir haber kanalıdır dedim, hiç uzatmadan istifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın dedim. Ama durup düşününce de, bir benim dansımdan mı rahatsız oldular. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten."

TÜH SİZİN ALAYINIZA...
Hande Sarıoğlu açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Dans etti kovuldu haberlerinin altında, oh olsun diyip, amacı sadece tanımadığı insanlara kötülük kusmak olan insanlara da tek sözüm, hiç ölmeyecek gibi yazmaya devam edin siz!

Ulan yarın ölsem, cinayete kurban gitsem, hepiniz sahte sahte ah vah edersiniz! Tüh sizin alayınızın insanlığına tüküreyim. İnsan değilsiniz ki! Alın şimdi doya doya izleyin. Hepinize oryantal. Burada da dans etmiyorum ha, dalga geçiyorum arkadaşlarımla, bir ara bir dans ederim, o zaman görürsünüz oryantali. Hadi ben kaçtım anamın babamın yanına."

Güncellenme Tarihi : 15.2.2021 13:12

İLGİLİ HABERLER