Gündem
  • 31.8.2019 11:16

Kanserden ölen Otçu Ömer'in 60 milyon lira borcu çıktı

60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı! Kızına dava açıldı..Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce hayatını kaybeden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'dan geriye kalan milyonlarca liralık borç için iki kızından Fatma Nur Coşkun'a dava açıldı..

Dr. Ömer Coşkun ile ilgili görsel sonucu

Sabah gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre, yaklaşık 60 milyon lira borcu olduğu iddia edilen Ömer Coşkun'un iki kızından biri olan Fatma Nur Coşkun, babasının ölmeden önce isteği üzerine araçları başkalarına sattığını ve parasını da babasına verdiğini belirterek araç alım-satımından dolayı kimseye bir borcunun olmadığını iddia etti.

Dr. Ömer Coşkun ile ilgili görsel sonucu

İNKAR ETTİĞİ İÇİN TAZMİNAT ÖDEYECEK

Davalı Fatma Nur Coşkun'un avukatı davanın reddini istedi. Ancak iki ay önce kararını açıklayan mahkeme, Fatma Nur Coşkun'un davacı ANC Tarım Ürünleri'ne 27 adet araç satışından dolayı 1 milyon 279 bin lira ile borcu inkâr ettiği için 255 bin lira icra inkâr tazminatı ödemesine karar verdi.

BORCU REDDETTİĞİ İÇİN ÖDEMEYEBİLİR

Ömer Coşkun'un eşi Mine Coşkun ile kızı Fatma Nur Coşkun'un mirası reddettiği, diğer kızı Sümeyra Coşkun'un ise babasının mirasını kabul ettiği daha önce kamuoyuna yansımıştı. Mirası reddettiği için Fatma Nur Coşkun'un 1 milyon 534 bin liralık borcu ödemeyebileceği öğrenildi.

Dr. Ömer Coşkun, Kansere bağlı böbrek yetmezliği sonucu iki yıl önce hayatını kaybetmişti.

AKŞAM GAZETESİ

Sicili oldukça kabarıktı

Dr. Ömer Coşkun ile ilgili görsel sonucu
Televizyondan sattığı bitkisel karışımlarla tanınan doktor Ömer Coşkun böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Tedavi etmeye çalıştığı kişiler kadar tepkiler de alan ve son olarak Arzu Ayşe Bağrıaçık'ın ölümünden sorumlu tutulan Ömer Çoşkun, Amerika'da kanser tedavisi de görüyordu.

Yaptığı bitkisel karışımlarla ekranların tartışılan ismi olan Doktor Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkun'un Amerika'da kanser tedavisi gördüğü, Türkiye'ye döndüğünde böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtiliyor.

Hastaları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren DoktorCoşkun'un doçentliği yabancı dil evraklarında sahtecilik gerekçesiyle elinden alınmıştı. Coşkun, Adana Tabib Odası'ndan ceza alarak istifa etmişti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daha önce kamuoyunda "Dr. Ömer Coşkun ürünleri" olarak bilinen ve takviye edici gıda niteliğindeki ürünler olmasına rağmen ilaç gibi tanıtılan ürünlerin, çeşitli mecralarda yayınlanan reklamlarına sekreteryası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Reklam Kurulunca hassasiyetle incelendiğini bildirmişti.

Ömer Coşkun'un sicili kabarıktı. Coşkun’un tedavi sırasında meslekten men edildiği, doçentlik sınavında sahtecilik yaptığı ve defalarca ceza aldığı ortaya çıkmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 31.8.2019 11:28

İLGİLİ HABERLER