Medya
  • 15.10.2020 10:45

Kapı Sur Çelik Kapı’dan Sorulur

Sur Çelik Kapı Türkiye’nin en çok patente sahip olan markası özelliğini taşır. İster daire kapısı ister çelik kapı almak isteyin, tek çatı altında pek çok farklı kapı türünü tercih edebiliyorsunuz. Sur kapılar sayesinde evin içinde bereket, bolluk, huzur ve mutluluk oluyor. Patentli teknolojisi ve Avrupa Standartlarına uygun üretimler sayesinde bambaşka bir kapı deneyimi yaşayacağınızın garantisini veriyoruz. Sur Çelik Kapı, yaptığı yeni Ar Ge yatırımları ile büyümeye devam etmektedir.

 

En Çok Sertifikaya Sahip Kapı Markası

 

Kalite yönetim sistemi sertifikası, Dayanıklık Sertifikası, Türk Patent Ensitütü’sünden alınan değerli belgeler ile Sur Çelik Kapı bulunduğu sektörde bir ilke imza atmayı başarıyor. İmalata yeterlilik belgesi, emniyetli kapı kilit tertibatı, hizmet yeri yeterlilik belgesi, özel aleve mukavemet deneyi ve son olarak Türk Standartlarına uygunluk belgesi sahip olunan belgelerden yalnızca bir ikisidir.

 

1930’dan Beri Aynı Kalite

 

İster villa kapısı ister apartman kapısı satın almak isteyin, doğru adres Sur Çelik Kapı’dır. Şirket temelini ilk olarak 1930 senesinde sıcak dövme ve demir işiyle atmıştır. Ailenin ikinci kuşağı işi devralmış, Türkiye’nin gelişme yıllarında çelik kapı ve pencere üretimi yapılmaya başlanmıştır. Şirket üretimlerinde her zaman kusursuz çalışma prensiplerini ve teknolojiyi benimsemiştir. Bu sayede hızla ilerlemesi mümkün olmuştur. Marka çelik kapı ve çelik profil sektöründe bölgenin en büyük tedarikçilerinden bir tanesi olmayı başarmıştır.

 

Uluslar arası Güvene Sahip Marka

 

Şirketin üretmiş olduğu çelik kapı ve sistemleri, uluslar arası bir öneme sahip Chiltern Institue tarafından onay almıştır. Teste edilip onaylanan bu sistemler, güven kazanmayı başarmıştır.

 

2005 senesinde firma Türkiye’de bir ilke imza atarak 1627 hırsızlığa dayanıklılık test yaptırmıştır. Aynı sene yangına karşı dayanım konusunda da çalışmalara başlanmıştır. Zevk sahibi ve güvenliğine önem veren tüketiciler Sur Çelik Kapı tercih ediyor.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.10.2020 10:51

İLGİLİ HABERLER