Asayiş
  • 14.5.2004 21:18

KAPKAÇCI TRAVESTİ POLİSE SALDIRDI...

MEHMET İNMEZ-ŞEYDA BURCU İKİZ
İZMİR - İzmir'in Konak İlçesi'nde, bir travesti ile erkek arkadaşı, bir bayanın çantasını kapkaç yaparak kaçmak isterken polis tarafından yakalandı. Polise yumruk atarak direnmeye çalışan travesti ve arkadaşı, olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay, Hatay semti akşam saat 20.00 sıralarında 237 Sokak içerisinde meydana geldi. Travesti A.A (17) ve erkek arkadaşı Mustafa Mükyen (23), yolda yürüyen Asude Demirci'nin (52) omzundaki çantayı kapkaç yaptı. Çantası alınan Demirci'nin çığlıklarını duyan Hatay Karakolu'nda görevli polis memuru Aydoğan Balçiçek (35), koşarak olay yerine ulaştı. İzinli gününde bulunan polis memuru Balçiçek, çantayı alarak kaçmaya çalışan Mustafa Mükyen'in peşinden koşarak yakaladı. Bu arada Mükyen'in travesti arkadaşı A.A., arkadaşını kurtarmak için polise yumruk atarak, çantasındaki spreyi polise sıktı. Olayın ardından kaçmaya çalışan A.A. ve erkek arkadaşı, olay yerine gelen takviye ekipler tarafından gözaltına alındı.


Olayın ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Aydoğan Balçiçek yapılan ilk tedavisi ardından taburcu edildi. İfadesi alınan şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER