Asayiş
  • 20.5.2004 00:09

KAPKAÇÇILAR KENDİLERİNE MÜDAHALE EDEN 2 POLİSİ BIÇAKLADI


MAHMUT SEZER
İSTANBUL  - Küçükçekmece'de, bir şahsın çantasını çalan kapkaççı ve 2 arkadaşını kovalayan iki polis memuru, kapkaççıların bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.


Sefaköy İnönü Caddesi üzerinde, saat 17.45 sıralarında meydana gelen olayda, yoldan geçmekte olan bir şahsın çantası, bir kapkaççı tarafından çalındı. Kapkaççı olay yerinden hızla uzaklaşırken, arkadaşları olduğu belirlenen 2 kişi daha kapkaççıyla birlikte koşmaya başladı. Bu sırada, caddede devriye gezen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Tahsin Kütük ve Erdal Aksoy, çığlıkları duyup, kapkaççıları takibe aldı.


Kovalamaca sırasında geriye dönen kapkaççılar, kendilerine yetişen polis memurlarına bıçak çekti. Kapkaççılar, iki polisi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak, olay yerinden kaçtı.
Yaralı polisler, vatandaşlar tarafından yakındaki Color Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan polis memurları İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Emniyet güçleri, meslektaşlarını yaralayan kapkaççıların yakalanması için operasyon başlattı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:14

İLGİLİ HABERLER