Asayiş
  • 2.1.2015 13:43

Kar sularında boğuldu

ADAPAZARI-Karasu Yolunun Ferizli İlçesi Sinanoğlu Mahallesi yakınlarında eriyen kar suları nedeniyle taşan kanala uçan otomobilde bulunan 18 yaşındaki Kübra Açıklı adlı genç kız hayatını kaybetti, 4 arkadaşı ise kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı.

Bölgede etkili olan kar yağışı sonrasında eriyen kar suları, dere ve kanallardaki su seviyesi artırdı. Bu durum Adapazarı- Karasu Karayolunun Sinanoğlu ile Limandere arasındaki bölümünde taşkına yolaçtı. Dün gece Adapazarı'ndan Karasu yönüne gitmekte olan 19 yaşındaki Raşit Uğur yönetimindeki 54 PL 429 plakalı otomobil, güvenlik şeridiyle kapatılan yola girince, kanala düşerek ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü Raşit Uğur ile yanında bulunan arkadaşları Erdinç Karadeniz, Ersin Köse, Nagihan Gündüz araçtan çıkmayı başardı. Ancak otomobilde bulunan Kübra Açıklı ise araçtan çıkamayarak kar sularında boğularak can verdi.

Talihsiz genç kızın cesedi Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kaza sonrası yapılan incelemede gençlerin kanala uçtuğu yolun kar sularının erimesi nedeniyle su altında kaldığı için tedbir amaçlı olarak kapatıldığı ve araç trafiğinin eski yola yönlendirildiği belirtildi. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:11

İLGİLİ HABERLER