Spor
  • 8.5.2013 18:29

Karaman : 'Başkana sözümüzü tutacağız'

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, dün vefat eden başkan İbrahim Yazıcı’nın en büyük hedeflerinden birinin Avrupa’ya gidip, orada tarih yazmak olduğunu belirterek, "Ona verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Bu bizim andımız olacak" dedi.
Bursaspor’a geldiğinden beri İbrahim Yazıcı ile sürekli beraber olduklarını ifade eden Karaman, "Takımın Avrupa kupalarına gidebilmesi, şehrin tekrar heyecan yaşayabilmesi için onun da çok büyük gayretleri vardı. Son 4 haftanın 3’ünü deplasmanda oynadık ve hepsine de geldi. Antalya’da maçtan sonra tekrar bir kriz yaşadı. Maçtan sonra yukarı çıktım, baktım durumu çok kötüydü" dedi.

"AVRUPA’DA DERECE EN BÜYÜK HEDEFİYDİ"
Merhum başkan İbrahim Yazıcı’nın Ordu deplasmanına geleceğini bilmediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Yoğun bakıma alındığında herkes atlatır diye bekliyordu. Başkan güçlüdür aşar deniyordu. Böyle bir beklenti içindeydik hepimiz. Fakat ertesi gün de ölüm haberini aldığımız anda işin gerçek olduğu ortaya çıktı. Tesise geldiğimizde sanki ölü toprağı serilmişti. Fevkalade üzüntülüyüz. Ona verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Bu bizim andımız olacak. Avrupa’ya gidip orada tarih yazmak en büyük hedeflerinden biriydi" diye konuştu.
Yazıcı’nın sağlığına meydan okuduğunu dile getiren Karaman, "Onu çok iyi anlıyorum, bazen ben de yapıyorum. Günün birinde bir yerde kalacağız. Mekanı cennet olsun. Asla unutulmayacak farklı bir insan. Kazansan da kaybetsen de tavrı değişmeyen, sürekli dinleyen, soran çok değişik bir adamdı. Anlatmak mümkün değil. Sağlığına baktırabilecek her türlü olanağa sahipti. Antalya’daki olay bundan kaçış yok dedi ona. Dinlen ve tedaviyi kesin yaptır diyordu. Ecel ayrı bir şey elbet. Bazen eceline susamış deriz ya. Resmen meydan okudu. Çok üzgünüz" şeklinde konuştu.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER