Spor
  • 27.1.2014 01:47

Karaman, 'Bazen rakibin gücünü kabul edeceksin'

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kayseri Erciyespor, kendi evinde Medical Park Antalyaspor'a 3-1 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Kendi sahamızda oynadığımız böyle önemli bir karşılaşmada, transferi bitmiş bir halde çıkmayı çok arzulardık. İki oyuncu getirdik ama maalesef oyuncular imza atmadan geri gitti. Baktığınız zaman iki takım arasında hem kadro derinliği hem de oyuncular arasında farklılıklar var. Takımımız kapasitesinin üzerinde bütün mücadelesini verdi. Mücadele edip beraberliği düşünürken frikikten gol yedik. Bazen kaleciler çok önemlidir. Antalyaspor adına şans bizim adımıza şanssızlık oldu. Futbolda bazen oynadığınız takımların gücünü kabul edeceksiniz. Transferimizi bitiremediğimiz için yeniden başladık. Demoralize olmadan eksik tarafları kapatmak için mücadele edeceğiz. Takımımız her şeyini ortaya koydu” dedi.
Kayseri Erciyessporlu Emre Öztürk ise maç ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “İlk yarı iyi başladık ama maçın genelinde talihsiz iki gol yedik. Daha baskılı oynamaya başlayınca arkada boşluk bıraktık ve üçüncü golü yedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, rakibin ne yapacağını bildiğini ifade ederek, "Bununla ilgili savunma oyuncularımızı uyardık. Planlarımız tuttu. Takımımızda kupa maçları ile başlayan bir yükseliş vardı. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarının en iyi takımlarından biri olmaya adayız. Biraz daha geliştirirsek yukarılara tırmanan bir takım oluşturacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Medical Park Antalyasporlu oyuncu Serkan ise, “Çok iyi bir mücadele örneği ortaya koyduk. Bizim için çok önemli olan üç puanı almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:09

İLGİLİ HABERLER