Spor
  • 31.10.2012 20:38

Karaman: Zorlu bir maça çıkacağız.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına ilişkin, ''Zorlu bir maça çıkacağız. Takım olarak kendi içimizde kritiğimizi yaptık'' dedi.
          Hikmet Karaman, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını önemsediklerini, ligin en fazla gol atan takımıyla oynayacaklarını söyledi. Çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaman, ''Zorlu bir maça çıkacağız. Takım olarak kendi içimizde kritiğimizi yaptık'' dedi.
     Gaziantep'in ligde geride bıraktığı 9 haftaya da değinen Karaman, ''Futbolda her şey olabilir. Geriye baktığın zaman hiçbir işte başarılı olamazsın. Önüne bakacaksın. Bu takım önemli süreç geçirdi, kimse bunu görmüyor. Bu takımın başkanı hapisteydi, başkan daha bir hafta önce mazbatasını aldı. Başkanı olmayan, yönetim kurulu olmayan takımın motivasyonu ne olur. Bunun altından çıkmak kolay mı- Hepimiz demoralize olduk'' diye konuştu.
    
     -''İyi oynayan takdir edilmeli''-

    
     Karaman, Türk insanının iyi oynayanı alkışlayıp sadece kendi takımının fanatiği olmaması gerektiğine dikkati çekerek, iyi oynayan takımın da takdir edilmesi gerektiğini vurguladı. Yeni bir oluşum içinde olduklarını ve bu oluşumun meyvelerinin hemen alınamayacağını dile getiren Karaman, şöyle devam etti:
     ''Bu oluşumun meyvelerini 3 haftada, 5 haftada alamazsınız, zamana ihtiyacımız var. Burada benim bir tek hedefim var, bu takımla iyi futbol oynamak. Yensek de yenilsek de dışarıdan bakıldığı zaman taraftarlarımız, medya, kamuoyu 'Gaziantepspor'da bir resim görüyorum' demeli. Bu resim benim için de çok önemli. Transferlerimiz içinde takıma tam uyum sağlayamayanlar var. Büyük takımları görüyoruz, Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da kadrosu ne kadar geniş. Bunlar oturmuş kadro üzerine transfer yaptılar. Bizim oturmuş kadromuz gitti, yeni oyuncular aldık. Onları da transfer döneminin sonlarında, yönetim olmadan aldık. Bu işler kolay değil.''
     Karaman, Serdar Kurtuluş'un Beşiktaş ile anılmasının hatırlatılması üzerine de oyuncularının Avrupa ve Türkiye'deki büyük kulüplerle anılmasının hem kulüp hem de kendisi adına övünç kaynağı olduğunu belirterek, ''Kulüp olarak büyük işlere imza atmak istiyorsak, büyük düşüneceğiz'' diye konuştu.
    

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:33

İLGİLİ HABERLER