Gündem
  • 29.3.2018 00:20

Karamollaoğlu Aydın Doğan'ın medyasını satmasına ağlıyor

Karamollaoğlu bu kez 28 Şubat'ta REFAH-YOL'u yıkan Aydın Doğan'ın medyasına satmasına üzüntülerini açıkladı.. Bu satış için adeta bir ağlamadığı kaldı..

Karamollaoğlu'ndan "Doğan Medya" açıklaması: Kimse ümidini kaybetmesin

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında konuştu. Parti genel merkezinde yapılan toplantıda Karamollaoğlu, 28 Şubat darbesinin baş aktörü Doğan Medya Grubu'nun satılmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 28 Şubat darbesinin medya ayağını oluşturan Doğan Medya Grubu'nun satılmasına yönelik açıklamada bulundu.

Karamollaoğlu "Güncel tartışmalardan birisi de, medyadaki tekelleşme iddialarıdır. Bu satışın gerekçesi nedir? Bu büyük alımın bir kamu bankasından sağlanacak kredi ile gerçekleştirileceği doğru mudur? Ama bu yaklaşım Türkiye’de medyanın üzerinde bir baskı amacı güdüyorsa hem medyaya hem de iktidara yazık olur. Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılında Türkiye, basın özgürlüğü sıralamasında 99’uncu sıradaydı. 2017 yılına gelindiğinde 155’inci sıraya geriledi. 2018’de, bu satışla birlikte şüphesiz ki bu sıralama çok daha kötüleşecektir. Eğer bu satış iddia edildiği gibi, iktidarın talimat ve baskısıyla gerçekleştiyse bize göre bunun tek bir anlamı vardır: "AK Parti 2019 seçimleri öncesi en büyük yatırımını yapmış demektir!" Ama kimse bu tabloya bakarak ümidini kaybetmesin. Karamsarlığa düşmesin. Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir. Hakikat, baskı ve ambargo ile gizlenemez." dedi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.3.2018 00:28

İLGİLİ HABERLER