Yaşam
  • 18.8.2009 10:37

KARAYOLLARINDA DURUM

ANKARA - Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bilecik-Bozüyük yolunun 70-74'üncü kilometreleri arasında, bugün 14.00-20.00 saatlerinde yapılacak patlatmalı yol çalışması nedeniyle sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerekiyor
Anadolu Otoyolu Gerede kesimi 110-113'üncü kilometreleri arasında İstanbul-Ankara istikameti üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinde iki yönlü olarak verilecek.
İstanbul-Ankara istikametinden Gerede, Karabük, Samsun istikametine gidecek olan sürücüler, Yeniçağa Kavşağı'nı, Gerede gişelerinden Ankara'ya gitmek isteyen sürücüler ise Dörtdivan kavşağını kullanacak.
Samsun-Ankara yolunun 19-25'inci kilometreleri arasındaki Memduhiye Köprüsü çıkışı ile Paşapınar Köprüsü arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik iki yönlü olarak sol platform ve T-1 tüneli sol tüpten verilecek.
Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde, ''yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması'' isteniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER