ANKARA - Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolu Gerede Kavşağı ile Çamlıdere Kavşağı arasındaki İstanbul-Ankara yönü 103-110. kilometreleri arasında devam eden üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle otoyol ulaşıma kapalı olup ulaşım, otoyolun Ankara-İstanbul istikametinden Ankara yönüne gidecek araçlar için tek şerit, İstanbul yönüne gidecek araçlar için 2 şerit olarak kontrollü verilecek.
Afyonkarahisar-Uşak ayrımı-Kütahya yolunun 6-20. kilometreleri ile 38-47. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Sivas-Hafik yolunun 62-70. kilometreleri arasında devam eden bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı yolun Hafik yönünde gidiş şeridi trafiğe kapatılarak, geçiş diğer şeritten kontrollü sağlanıyor.
KARAYOLLARINDA DURUM

Hızlı Özet
“Karayollarinin bazi kesimlerinde; yapim, bakim ve onarim çalismalari nedeniyle ulasim kontrollü saglaniyor.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yapay zekada korkutan ihtimal! Kritik açık!
Robinson'ın The Atlantic dergisinde yayımlanan makalesinde, yapay zeka güvenliği konusunda mevcut uygulamaların yetersiz kalabileceğine dikkat çekildi.

Maaş için boşananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar
Babadan kalan yetim aylığını alabilmek için eşinden boşananları ilgilendiren Yargıtay kararı çıktı. Boşandığı eşiyle fiilen birlikte yaşamaya devam edenlerin, boşanmanın gerçek ya da hileli olup olmadığına bakılmaksızın aylıklarının kesilmesi gerektiği belirtildi.

CHP’nin sandalye üstünlüğü sona erdi: Ataşehir’de hesaplaşma çağrısı
Ataşehir Belediye Meclisi’nde CHP’den AK Parti’ye geçen 6 üyenin ardından iki parti arasındaki sandalye dağılımı eşitlendi. CHP Sözcüsü Müslim Sarı, belediyenin başka bir siyasi partiye geçme ihtimaline dikkat çekerken, parti değiştiren isimlerin adaylık süreçlerinde rol alan siyasetçilerin de özeleştiri yapması gerektiğini söyledi.

Yargıtay'dan kiracıları şoka sokan karar
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kira sözleşmesi yeni olsa bile kira bedelinin emsal ve rayiçlere göre düşük kalması halinde, şartları oluştuğunda 5 yıldan önce...