Dünya
  • 28.1.2014 01:46

Kardashian canlı yayında ağladı

Kardashian ailesinin aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan üyesi Khloe Kardashian, kameralar karşısında "Ben bu gece nerede uyuyacağım" diye gözyaşlarına boğuldu.
2009 yılında evlendiği Lamar Odom ile boşanma kararı alan Kardashian, evliyken satın aldıkları muhteşem malikaneyi 5.49 milyon dolara sattı. Ama görünüşe göre kazandığı para bile acısını hafifletmeye yetmedi.

Khloe Kardashian ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With kardashians adlı reality show'un yeni bölümünde evliliğinin yıkılmasıyla yaşadığı travmayı bir türlü üzerinden atamadığını gözler önüne serdi. Akşam yemeği için annesi ve kızkardeşleriyle buluşan 29 yaşındaki Khloe Kardashian gözleri dolu dolu olarak "Ben bu gece nerede uyuyacağım" dedi.

Kardashian, aslında evini satmak istemediğini ama buna mecbur olduğunu da sözlerine ekledi.

Zor günlerinde erkek kardeşi Rob'un yardımına sığınan Khloe Kardashian, annesinin evine taşınmayı istemediğini de söyledi. Özellikle de kardeşi Kim ve bebeği North ile birlikte yaşamanın kendisi için stresli olduğunu da gizlemedi.

Gelen son haberlere göre Khloe Kardasdian, Lamar Odom ile evliyken yaşadığı California, Tarzana'daki malikaneyi bir başka TV ünlüsüne sattı. Kardashian'ın evliliği bozulunca satışa çıkardığı malikaneyi The Big Bang Theory dizisinin yeni yılın ilk günü evlenen yıldızı Kaley Cuoco ve kocası Ryan Sweeting satın aldı.

Yeni evli çift malikane için 4, 95 milyon dolar ödedi.

Yeni evli Khloe Kardashian ve Lamar Odom, evi 2009 yılında 3.95 milyon dolara satın almıştı.

AKŞAM 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:07

İLGİLİ HABERLER