Asayiş
  • 11.5.2022 12:28

Kardeş cinayetinde kredi kartı ayrıntısı

Şişli'de teras kattaki dairede satış temsilcisi ağabeyini 21 bıçak darbesiyle öldüren Cem İnan Ünlü, "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ocak ayında Finlandiya'dan gelen ve emniyetteki ifadesinde susma hakkını kullanan Ünlü'nün üzerinden ağabeyine ait kırılmış kredi kartı ve bin lira ele geçirildi. Cinayetin düğümünü, ağabey Ünlü'nün kredi kartıyla yaptığı harcamaların incelenmesi sonucu netlik kazanacağı öğrenildi. Katil zanlısı Ünlü, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki verdiği ifadesinde, "Ağabeyim kendi kredi kartlarıyla benim giderlerimi karşılıyordu. Zaman zaman da bana kredi kartını verirdi. Evine gidip gitmediğim hususunda ve evden alınan parmak izlerimle ilgili savunmamda da susma hakkını kullanacağım" diyerek ağabeyini kendisinin öldürmediğini öne sürdü.

İstanbul'da teras kattaki dairesinde 21 bıçak darbesiyle öldürülen satış temsilcisi Cenk Çağın Ünlü'nün katil zanlısı Cem İnan Ünlü "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Ünlü'nün tutuklama talebiyle sevk edildiği İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesine SABAH ulaştı. Ocak ayında Finlandiya'dan gelen ve 7 dil konuşabilen Ünlü, "Ağabeyim kendi kredi kartlarıyla benim giderlerimi karşılıyordu. Zaman zaman da bana kredi kartını verirdi.

Türkiye'ye geldiğim ocak ayından beri zaman zaman ağabeyimle görüşüyordum. Ancak evine gidip gitmediğim hususunda susma hakkımı kullanmak istiyorum. Alınan parmak izleri ile ilgili savunmamda da susma hakkımı kullanacağım" diyerek ağabeyini kendisinin öldürmediğini iddia etti.

EVDE PARMAK İZLERİNE RASTLANDI

Soruşturma dosyasındaki bilgilere göre, ağabey Cenk Çağın Ünlü'nün ikametinde ve vücudunun bazı yerlerinde 21 bıçak darbesi alarak öldürüldü. Soruşturma birimleri olay yerinden elde ettiği kamera görüntüleriyle Cem İnan Ünlü'nün ikametten çıkarak yakalandığı otele gittiğini saptadı. Evde yapılan aramalarda Ünlü'nün çok sayıda parmak izine rastlandı.

KIRIK KREDİ KARTI VE BİN LİRA ELE GEÇİRİLDİ

Yakalandığı esnada ise üzerinde ağabeyi Cenk Çağın Ünlü'ye ait kırılmış kredi kartı ve bin lira ele geçirildi. Cinayetin işlendiği değerlendirilen bir adet siyah saplı bıçak da Ünlü'nün üzerinden çıktı. Katil zanlısı Cem İnan Ünlü'nün kıyafetlerinde ve çantasında kan izleri tespit edildi.

DÜĞÜMÜ KIRIK KREDİ KARTI ÇÖZECEK

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği verdiği tutuklama kararında, Ünlü'nün üzerine atılı "kasten öldürme" suçunu işlediği hususunda kuvvetli suç şüphesi ve delillerin olduğuna hükmetti. Cinayetin düğümünü, ağabey Ünlü'nün kredi kartıyla yaptığı harcamaların incelenmesi sonucu netlik kazanacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 11.5.2022 12:35

İLGİLİ HABERLER