Yaşam
  • 19.10.2008 08:42

"KARIMI FALCIDA BULDUM"

NTV'de yayınlanan Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Mehmet Ali Erbil'i ağırladı.
Bugüne kadar 500 kadınla birlikte olduğu yönünde basında çıkan haberlerin doğru olmadığını anlatan Mehmet Ali Erbil, evlilikleri konusunda ise şunları anlattı:
"Ben hep zorlarla evlendim. Evliliklerim hep öyle geçti. Gerçekten ben hep aşk evliliği yaptım. Ben de zengin bir ailenin kızını alabilirdim. Türk filmlerindeki gibi zengin bir kızla evlenebilirdim. Böyle bir arayışlar içinde olabilirdim. Hiç olmadım. Gerçekten hep aşk evliliği yaptım."
Eşi Tuğba Erbil ile mutlu olduğunu anlatan Mehmet Ali Erbil, eşiyle bir falcıda tanıştığını ancak fala da inanmadığını anlattı.
Eşinin ablasının arkadaşı olduğunu ve birlikte falcıya gittiklerini orada da Tuğba'yı gördüğünü belirten Mehmet Ali Erbil, "Allah Allah bu nasıl bir şey, dedim. Yani bana çok farklı geldi, çok değişik geldi her şeyiyle. Yani görüntüsüyle, konuşmasıyla, birikimiyle, kültürüyle bana çok farklı geldi" şeklinde konuştu.
Erbil, bazı zamanlar ruh çağırma seanslarına katıldığını ancak bunlara inanmadığını ve dalga geçtiği için de bu tür seanslardan atıldığını sözlerine ekledi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:12

İLGİLİ HABERLER