Sağlık
  • 14.2.2020 10:19

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Karın germe ameliyatı cerrahi bir işlemdir. Karın bölgesinde aşırı yağlanma sebebiyle meydana gelen deformeleri ve sarkmaları düzeltmek için karın germe ameliyatı yapılmaktadır. Özellikle kadınlarda doğum sonrasında meydana gelen yoğun sarkık görüntü için karın germe ameliyatı bazen zorunlu olabilmektedir. Kilo alıp vermeye elverişli kişilerde bu durum sıkça oluyorsa oluşan inatçı yağlardan kurtulmak içinde karın germe ameliyatı estetik müdahale olarak uygulanabilmektedir. Karın germe İstanbul bölgesinde kadınların tercih ettiği estetik operasyonların başında gelmektedir.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Halk arasında göbek germe olarak bilinen karın germe ameliyatı, birçok nedene bağlı olarak karında bölgesinde oluşan sarkmaları toparlamayı sağlar. Özellikle hamilelik ve doğum sonrasında karın bölgesinde oluşan sarkma ve kasların kendini toparlayamaması deformasyona yol açar. Bu durumda da kurtarıcı olarak karın germe ameliyatı önerilir. Karın germe ameliyatında karında gevşeyen bağ dokusu tamir edilmektedir, deride bolluk dediğimiz gevşeme de toparlanarak çatlaklar da ortadan kaldırılmaktadır. Spor ve diyet ile çözüm bulamayanlar, sarkık görüntüden bir gün içinde kurtularak düz bir karna sahip olabilirler.

Ameliyat Sonrasında İyileşme Süreci Nedir?

Karın germe ameliyatı ortalama 3-3,5 saat sürmektedir, ameliyat sürecine bakıldığında değişimin inanılmaz olduğu görüşmektedir. Ameliyattan sonra kusursuz ve dümdüz bir karın elde edilmektedir, özellikle yağ aldırma ile karın germe ameliyatı birleştirilerek işlem yapıldığında vücutta bütün olarak fit bir görünüm kazanılmaktadır. Ameliyat sonrasında 1 gün dinlendikten sonra hasta evine gidebilir, duş almak için 3 gün beklemek yeterlidir, sonrasında dikkatlice duş alabilirsiniz. Bir hafta 10 gün gibi bir süre dinlenmekte fayda vardır, bu süre sonunda çalışma hayatınıza dönebilirsiniz. İlk ay bir ay boyunca kullanılmasını tavsiye ettiğimiz korseyi çıkarmadan düz karın görüntüsünün daha hızlı olması için destek vermelisiniz. Çünkü korse vücudun daha kolay şekil almasına yardımcı olmaktadır. Ödemlerin vücuttan atılması ve nihai sonuca ulaşmak için 2-3 ay beklemek yeterlidir, bu süre sonunda karın germe İstanbul da dümdüz bir karna sahip olabilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Önerilmektedir?

Karın bölgesinde bolluk, sarkma gibi deformasyon yaşayanlara karın germe ameliyatı önerilmektedir. Doğum sonrasında oluşan deformasyon, aşırı kilo alıp vermeye bağlı sarkmalar yaşayan hastalara da karın germe önerilmektedir. İnsan karın bölgesinde meydana gelen bu olumsuz değişiklik sebebiyle kendilerini mutsuz hissedebilirler, spor yada diyetler bazen çözüm sağlamazken, bazen de bunları yapacak vakit bulunamayabilir. Bu durumda karın germe ameliyatı en ideal çözüm yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Hamilelik sonrasında tekrar bir hamilelik düşünülmüyorsa karın germe ameliyatı uygundur, ancak tekrar bir gebelik düşünülmesi durumunda doğum sonrasına ertelemenizi öneririz.

İdeal bir vücut yapısına sahip olmak herkesin istediği bir görünümdür. Bu sebeple yediklerimize içtiklerimize sağlıklı yaşamaya özen gösteririz. Bazı durumlarda hamilelik gibi elimizde olmayan sebeplerden dolayı karında sarkmalar olabilir, bu durumda denediğiniz yollar size çözüm getirmiyorsa kendinizi mutsuz hissetmeyin! Karın germe İstanbul da dilediğiniz karın görüntüsüne kavuşabilir, kısa bir sürede fit bir görünüm kazanabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve fiyat alabilmeniz için http://www.karingermeistanbul.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz

Güncellenme Tarihi : 22.2.2020 12:43

İLGİLİ HABERLER