Asayiş
  • 5.9.2013 18:21

Karısı tırmaladı, kocası bıçakladı

MUAMMER AY
SAMSUN  - Samsun'da kocasının yüzünü tırmalayan kadın 3 bin lira para cezasına çarptırılırken, olay sırasında kendisini bıçaklayan kocası ise 2 yıl 9 ay 10 gün ceza aldı.
Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yaklaşık 7 ay önce meydana gelen olayda, kıskançlık yüzünden aralarında çıktığı iddia edilen tartışmada S.A.(23) adlı kadın kocası R.A.'nın (27) yüzünü tırmalayarak yaraladı. Bu sırada R.A. ise kendisini tırmalayan eşini göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Koca R.A., olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Koca R.A., hakkında "Eşini öldürmeye teşebbüs" suçundan, eşi S.A. hakkında ise "Yaralama" suçundan dava açıldı. samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında S.A.," Beni bakacak kimsem yok. Yüzünü tırmalayınca eşim tepki verdi. Eşimi seviyorum ve kendisinden şikayetçi değilim" dedi.
R.A.'da kendisini tırmalayan eşini sevdiğini ve şikayetçi olmadığını ifade ederek," Pişmanım. Böyle olmasını istemezdim. Çok ani gelişen olay oldu. Yüzümü tırmalayınca bıçakladım. Öldürme kastım yoktu" diye konuştu.
Mahkeme heyeti R.A.'yı eşini "bıçakla yaralamak" suçundan 2 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırarak tahliyesine kara verdi. S.A. ise kocasının yüzünü tırmalayarak yaraladığı için 150 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ancak, S.A.'ya verilen 150 gün hapis cezası 3 bin lira para cezasına çevrildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER