Asayiş
  • 22.6.2022 09:51

Karısına tecavüz eden adamı eve çağırıp öldürdü, yanına da bu notu bıraktı

Eşine tecavüz ettiği öne sürülen kişiyi evine çağırıp öldürdü! Cesedin yanındaki notta bakın ne yazıyordu...

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. 36 yaşındaki Aslan İlhan'a eşi, 39 yaşındaki Abdullah Koşar için "Bana 5 yıl önce tecavüz etti. Şimdi yine taciz ediyor" dedi. Aslan İlhan eşinin söyledikleri üzerine Abdullah Koşar'a karısının telefonundan mesaj atıp evlerine çağırdı. İlhan, mesaj sonrası eve gelen Koşar'ı karısının gözü önünde tabancayla başından vurarak öldürdü. Cesedin yanında ise 'Namussuzluğun bedelidir' yazılı bir not bulundu.

Eşine tecavüz ettiği öne sürülen kişiyi evine çağırıp öldürdü! Cesedin  yanındaki notta bakın ne yazıyordu... -

Korkunç olay, dün akşam saat 22.00'de Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi.

KARISININ TELEFONUNDAN MESAJ ATIP EVE ÇAĞIRDI

Eşinin kendisine tecavüz ettiğini söylediği kişiyi eve çağırıp öldürdü:  'Namussuzluğun bedelidir' - 21.06.2022, Sputnik Türkiye

İddiaya göre S. İlhan, eşi Aslan İlhan'a Abdullah Koşar isimli birinin 5 yıl önce kendisini tecavüz ettiğini ve 1 ay önce yine taciz etmeye başladığını söyledi. Aslan İlhan eşinin söyledikleri üzerine Abdullah Koşar'a karısının telefonundan mesaj atıp evlerine çağırdı.

"NAMUSSUZLUĞUN BEDELİDİR" NOTUNU BIRAKARAK KAÇTI

Aslan İlhan mesaj sonrası eve gelen Koşar'ı karısının gözü önünde tabancayla başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Koşar hayatını kaybederken, Aslan İlhan ise 'Namussuzluğun bedelidir' notunu bırakarak kaçtı.

"5 YIL ÖNCE BANA TECAVÜZ ETTİ"

Olayın S. İlhan'ın polise verdiği ifadesinde, "Abdullah Koşar 5 yıl önce bana tecavüz etti. Geçen ay tekrar mesaj atıp beni yanına çağırdı. Önce sesimi çıkarmadım ama bir hafta önce eşime durumu anlattım. Bunun üzerine eşim çok sinirlendi ve benim telefonumdan Abdullah'a mesaj atarak eve çağırdı. Olay benim gözümün önünde oldu. İlhan kaçtı, ben de o panikle kayınbiraderim Erdal'ın evine gittim" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, şüpheli Aslan İlhan'ın yakalanması için çalışıyor.

Güncellenme Tarihi : 23.6.2022 00:51

İLGİLİ HABERLER