Yaşam
  • 26.1.2020 23:49

Karısını aldattığı sevgilisini de aldattı...

Eşi Elisabeth Mas Vall’ı Tuba Ünsal ile aldatan iş adamı Caner Karaloğlu'ndan ikinci ihanet vakası! Caner Karaloğlu Tuba Ünsal'ı da aldattı...

elisabeth mas vall caner karaloğlu ile ilgili görsel sonucu

İspanyol model va tasarımcı eşi Elisabeth Mas Vall’ı, Tuba Ünsal ile aldatan iş adamı Caner Karaloğlu çapkınlıkta sınır tanımıyor. İş adamı, bu kez de Bebek’te çıktığı çapkınlık turunda yakalandı. Caner Karaloğlu, birlikte eğlendiği iki kadınla görüntülenince yüzünü saklamaya çalıştı.

elisabeth mas vall caner karaloğlu ile ilgili görsel sonucu

Oyuncu Tuba Ünsal ile bir dargın bir barışık ilişkileri devam eden Caner Karaloğlu, Lucca adlı mekanda bir arkadaşı ve iki bayanla eğlendi. Karaloğlu, mekan çıkışında yanındaki iki kadınla birlikte arkadaşının arabasına bindi. İş adamı, art arda patlayan flaşlar karşısında şoke olurken, yanındaki kadınlar arka koltukta yüzlerini saklamaya çalıştı.

İlgili resim

Karaloğlu, direksiyondaki arkadaşına "Gaza bas" diyerek hızla uzaklaşırken, durumu görenler, "Huylu huyundan vazgeçmiyor. Aman Tuba görmesin" yorumlarında bulundu. Karaloğlu, çocuğunun annesi olan eşi İspanyol model ve tasarımcı Elisabeth Mas Vall'ı, Tuba Ünsal ile aldatmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 10:21

İLGİLİ HABERLER