Asayiş
  • 11.7.2009 10:59

KARISINI DÖVMEKTEN MAHKUM OLAN HAKİM, CEZA VEREN HAKİME BEDDUA ETTİ

Eşini dövdüğü için mahkûm olan ve önceki savunmasında “Dünyanın hiçbir hukukunda böyle suç görülmemiştir. Aile içi diye bir suç olamaz” diyen Hâkim Bayram Selek, temyiz dilekçesinde, kendisine ceza veren Hâkim Osman Kaçmaz’a beddualar yağdırdı.


Mersin 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Hâkimi Bayram Selek, kendisine verilen 3 bin lira para cezasına, Sincan 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir temyiz dilekçesi göndererek itiraz etti. Selek, temyiz dilekçesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yargılanması yönündeki kararın da altında imzası bulunan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hâkim Osman Kaçmaz için şunları söyledi:

‘Dövmek benim hakkım’

“Olmayan bir suçtan, teorik olarak var olsa bile hukuken tamamen bir hakkın kullanımı olması nedeniyle esasen oluşmayan bir suçtan dolayı mahkûm edilmemden dolayı karara itiraz ediyorum. Zaten Cumhuriyet Savcısı, eşimin sanal anlatımına göre iddianameye yazdı... Adını ağzıma almak istemediğim o mahut mahkeme başkanı büyük bir hukuki cinayet işledi. Ama Tanrının eli yok ki gözüne soksun... Kararın bozulmasını ve beraat kararı verilmesini talep ederim.” HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:21

İLGİLİ HABERLER