Asayiş
  • 30.6.2010 14:41

KARISINI ELLERİYLE BOĞUP ÖLDÜRDÜ, SABAHA KADAR BAŞINDA BEKLEDİ!

Olay, dün gece Barbaros Beldesi’ne bağlı Gözde Sitesi'ndeki çiftin yazlık evinde meydana geldi. Eşi ile birlikte şehir merkezinde bir firmanın sigorta acenteliğini yapan Erdem Ferimaz, tatillerini geçirmek için geçen hafta birlikte yazlık evlerine geldiler. Bir süre tatil yapan Nurhayat Ferimaz, geçen Cuma günü ilk eşinden olan biri erkek diğeri kız ve sigortacı eşinden olan kızını ziyaret etmek için İstanbul’a gitti.

3 gün İstanbul’da kaldıktan sonra önceki gün akşam saatlerinde yazlık evlerine dönen Nurhayat Ferimaz, eşini arayarak yazlıkta olduğunu söyledi. İçkili eve gelen Erdem Ferimaz, sürekli İstanbul’a giden eşinin kendisini aldattığını öne sürdü. İddiaya göre Erdem Ferimaz, gizlice kontrol ettiği eşinin bilgisayarında kayıtlı ‘MSN’ yazışmaları ile cep telefonuna gelen aşk mesajlarını görünce, çift arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Erdem Ferimaz yere yatırdığı eşini elleri ile boğarak öldürdü.

Eşinin cesedi başında sigara içerek sabaha kadar bekleyen Erdem Ferimaz, sabah Tekirdağ Adliyesi’ne geldi ve nöbetçi savcıya cinayeti itiraf etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:22

İLGİLİ HABERLER