Asayiş
  • 17.5.2004 00:07

KARISININ AİLESİNE " GELİP KIZINIZI ALIN" DEDİ, GENÇ KADIN MORGTA BULUNDU

Adana'da, içki zehirlenmesi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Nuray Teke isimli kadının vücudunda darp izlerine rastlanması üzerine Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kadının ailesi ise kızlarının ölümünden damatlarını sorumlu tuttu.


Alınan bilgiye göre, Hüseyin Teke (30) ile 5 yıllık evli olduğu bildirilen Nuray Teke, 3 Mayıs 2004 Pazartesi gecesi eşiyle aldığı alkolden sonra fenalaştı. İçkiden zehirlenen eşini ertesi gün önce Adana Numune Hastanesi'ne daha sonra da Ç.Ü Balcalı Hastanesi'ne götüren Hüseyin Teke, "Karımı kurtarın. Allah'ım onu çocuğuma bağışla" diye gözyaşı döktü. 13 gün yoğun bakımda kalan genç kadın, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Bir çocuk annesi Nuray Teke'nin ölümü üzerine Adana Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken genç kadının babası Mustafa Aksoy (65), kızının ölümünden damadı Hüseyin Teke'yi sorumlu tuttu. Baba Mustafa Aksoy, "16 Nisan günü Hüseyin Teke, kızım Deniz'i arayarak 'gelin kızınızı götürün' demiş. Eşim ve kızım, Nuray'ın evine gittiklerinde kızımı kan revan içinde görmüşler. Ancak Nuray, yuvası dağılmasın diye gelmemiş. 3 Mayıs gecesi de damadım Hüseyin ve kızım rakı içmişler. Ancak Nuray alkolden zehirlenmesine rağmen Hüseyin karısını bir gün sonra hastaneye götürdü. Hüseyin, kızım yoğun bakıma alındıktan sonra bize haber verdi. Kızımın ölümüne damadım neden olmuştur. Şikayetçiyim" diye konuştu.
Bu arada Nuray Teke'nin Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilirken genç kadının defni sırasında yakınları fenalık geçirerek gözyaşları döktü.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER