Spor
  • 4.7.2009 00:10

KARTAL FERARARİ'Yİ KAPTI

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'yle anlaştı. Demirören, Ferrariyi yarın saat 15.30'da İstanbul'a getiriyor. Demirören'in İtalya'da Ferrari'ye resmi sözleşme imzalattırdığı öğrenildi.


Gökhan Zan'ı beklenmedik bir şekilde Galatasaray'a kaptıran siyah beyazlılar, Genoa'da oynayan tecrübeli savunmacı Ferrari'yi renklerine bağladı. İtalya'da Genoa'nın başarılı savunma oyuncusu ile kesin olarak anlaşmaya varan Demirören, Ferrari'yi yarın saat 15.30'da İstanbul'a getirecek.

Daha önce İnter, Lecce, Bari, Roma, Parma gibi takımların formasını giyen 29 yaşındaki oyuncu, özellikle geçen sezon Genoa’daki performansıyla Serie A’nın en başarılı defans oyuncuları arasında gösterilmişti. Takımının sezonu 5. sırada bitirmesinde büyük rol sahibi olan Ferrari, kafa toplarındaki üstünlüğüyle biliniyor. Ferrari, İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda da 11 kez yer aldı.

Kadrosunda 8 yabancı oyuncu bulunan siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bu transfer için, Bobo'nun, kendisini isteyen Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü'ne transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER