Spor
  • 25.5.2013 03:39

Kartal transferde sır vermiyor!

Basında son dönemde Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu belirtilen birçok isim yer aldı. Ancak siyah-beyazlıların bunlardan tamamen farklı isimlerle ilgilendiği belirlendi.
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Beşiktaş, yeni sezon hangi mevkiilere oyuncu alacağını belirledi. Siyah-beyazlılar en çok ihtiyaç duyulan savunmanın solu, kale ve forvet mevkiileri başta olmak üzere 6 oyuncu transferi düşünüyor. Bu futbolculardan 3'ünün yerli 3'ünün de yabancı olması konusunda fikir birliğine varıldı.

Aday isimlerin değerlendirilmesi sonunda 2 oyuncu deneyimli, dört futbolcu ise Oğuzhan gibi Olcay gibi genç ve potansiyeli olanlar arasından seçildi. Oyuncu isimlerini sır gibi saklayan siyah-beyazlılar görüşmeleri de bülük bir gizlilik içinde yürütüyor. Oyuncu transferlerinin teknik direktörün belirlenmesinden sonra netleşmesi bekleniyor.
Bu arada Beşiktaş'ta futbolcu transferiyle ilgili yeni bir uygulamaya gidilecek. Bundan sonrada menajerler direkt olarak yönetime ulaşamayacak, yöneticilerle bir araya gelmeyecek. Siyah-beyazlı kulübe futbolcu önerecek menajerler, squadlarla bağlantı kuracak. Oyuncu izleme departmanınan verilecek raporlar değerlendirildikten sonra, uygun görülen isimler futbol genel direktörlüğüne ve yönetime sunulacak. Ardından da Beşiktaş'ın çıkarına uygun kararlar verilecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER