Spor
  • 31.3.2009 02:56

KARTAL'A ÇİFTE ŞOK!..

Ligde evinde Kayseri ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Tello ve Delgado'dan gelen haberler moral bozdu. Şili Milli Takımı'nda olan Tello, "Maç çarşamba gecesi. Perşembe öğleden sonra uçağa biniyorum. Varışım cuma geç saatlerde olacak" dedi. Şilili, saat farkı ve 24 saati aşan yolculuk nedeniyle Kayseri maçında rikse edilmeyebilir. Kararı teknik direktör Denizli verecek.

DELGADO YARIM BIRAKTI

Siyah-Beyazlılar'a bir diğer kötü haber Arjantinli Delgado'dan geldi. Sabah yapılan çalışmayı kasığındaki ağrılar nedeniyle yarıda bırakan Arjantinli'nin durumu belirsiz. Özel tedavi uygulanacak Delgado bugün de yok. Son karar perşembe verilecek.

SÖLENE AZ KALDI

Siyah-Beyazlılar'ın golcü ismi Bobo, sezon sonu yaklaştıkça heyecanının arttığını belirterek, "Kimi zaman geriye de düşsek kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık. Geriye kalan maçlarımızı kazanarak sezon sonunda iki kupayı da kaldırmak istiyoruz. Kutlamaların şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Çok az kaldı" dedi.

ÇÖZÜM YOLU ARANIYOR!

Beşiktaş, Yusuf'un transferinde Aydın'ın gitmemesi üzerine kendilerine 1 milyon dolar tazminat açan Bursa'yı ikna etmek için harekete geçti. Yönetici Kenan Öner, Yeşil-Beyazlı yöneticilerle uzlaşma yolu bulmak için girişimlere başlayacak.

HOLOSKO'YA TELE MORA
Siyah-Beyazlılar takımda yer alan oyuncuların morallerini yüksek tutmak için her şeyi yapıyor. Beşiktaş yardımcı antrenörü Tayfur Havutçu, Slovakya Milli Takımı'nda yer alan ve İngiltere'den 4 gol yiyerek yenilen Slovak Filip Holosko'yu telefonla aradı. Oyuncunun durumun da soran Tayfur, "Takımda etkiliydin" dedi.

Cisse yeni yaşını takımla birlikte kutladı
Siyah-Beyazlılar'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse, 31. yaş gününü takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolcu arkadaşlarıyla birlikte pasta kesen Fransız oyuncunun odukça mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:38

İLGİLİ HABERLER