Kartal'da Eskişehirspor hazırlıkları başladı

••1 dk okuma
Kartal'da Eskişehirspor hazırlıkları başladı

Hızlı Özet

“Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.”


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı ve ayak tenisi oynadı. Serbest koşular sonrası yapılan şut çalışmasıyla antrenman noktalandı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Holosko, kalçasında ağrı olan Fernandes, sağ dizinde ağrısı olan Sivok, kemik ödemi olan Mustafa Pektemek ve özel izinli Olcay katılmadı. Almeida ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Siyah-beyazlı ekip, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.


Bu haber 638 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı
Spor
#Spor#Türkiye Futbol Federasyonu#Merkez Hakem Kurulu

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı

Türk futbolunu sarsan “Hakemler Dosyası” soruşturmasında dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden Ferdi Karadoruk'un, operasyondan bir gün önce yaptığı paylaşımda kullandığı müzik gündem oldu.

Habervitrini11846 Görüntüleme
Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım
Spor
#Spor#Futbol#Türkiye Futbol Federasyonu

Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve hakemlik yöneticileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “Uzun Süreli Mazeret Dönüşü Yazılı Sınavı” incelendi. Bilirkişi raporunda, sınav kağıdındaki yazılar ile hakem Ali Tuna’dan alınan örnekler arasında grafolojik ilişki bulunmadığı belirlendi.

Habervitrini13020 Görüntüleme
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı
Spor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı

Yapılan açıklamada,  "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, hukukun üstünlüğüne, yargı makamlarının bağımsızlığına ve adli süreçlerin sağlıklı biçimde yürütülmesine olan inancımız tamdır. Kamuoyunun, devam eden adli sürece ilişkin yalnızca yetkili makamlar tarafından yapılacak açıklamaları esas almasını önemle rica ederiz." denildi. 

Habervitrini9396 Görüntüleme
Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar
Spor

Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar

Hakem G.H.E'nin, TFF Faal Hakemler Derneği Başkanı Ferdi Karadoruk'a 15 Mayıs 2025'te attığı mesajda, "(Hakemlik sınavına ilişkin) Baskanım günaydın soruları atacaktın." yazdığı, Karadoruk'un da "Kosiften istedim, bir daha isteyeyim hocam." yanıtını verdiği anlaşıldı.

Habervitrini10916 Görüntüleme