Spor
  • 12.10.2008 00:09

KARTAL'DA SİSTEM DEĞİŞİYOR!.. İŞTE DENİZLİ'NİN GÖZDELERİ...

Eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uyguladığı çift ön liberolu sistemden vazgeçecek olan Denizli'nin yorum yaptığı dönemlerde 'İbrahim Toraman mutlaka bu takımda oynamalı'dediği ve bu nedenele de takımı 3-5-2 sisteminde oynatacağı öğrenildi.
3'lü savunmada Zapo Sivok ve Toraman'a görev vermeyi planlayan Denizli'nin 5'li orta alan kurgusunda ise Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Uğru İnceman, Delgado ve Tello'yu oyanatacağı belirtildi.
Yorum yaptığı dönemlerde Holosko'nun sağ kanatta verimli olamadığını dile getiren Denizli'nin ileri ikilide Holosko ile birlikte Bobo'ya görev vereceği bildirildi..
Bu arada Beşiktaş sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı yüzünden Almanya'ya giden İbrahim Toraman geri dönüp takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ciddi bir sakatlığı bulunmadığı ifade edilen İbrahim Toraman'nın Gençlerbirliği maçında oynayabileceği öğrenildi Milli Takımdaki Futbolcuların katılmadığı antrenmana sakatlıkları devam eden Serdar Özkan ve Gökhan Zan'da katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:30

İLGİLİ HABERLER