Spor
  • 22.8.2009 11:59

KARTAL'DAN SÜPER ATAK!...

Mustafa Denizli’nin “10.5 numara” diye tabir ettiği oyun kurucu İspanya’da bulundu. Başkan Yıldırım Demirören, Real Madridli Van Der Vaart’la görüştü.

TEKNİK direktör Mustafa Denizli’nin isteği üzerine oyun kurucu arayışına başlayan Beşiktaş, dünyaca ünlü bir ismin peşine düştü: Rafael Van Der Vaart. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Real Madrid’in satış listesine koyduğu Hollandalı futbolcuyla bir görüşme yapıp nabız yokladı.

Cristiano Ronaldo, Kaka ve Xabi Alonso gibi yıldız futbolcuların transferinin ardından takımda forma giyme şansı kalmadığı için 15 milyon Euro’ya satış listesine konan Rafael Van Der Vaart, Beşiktaş Kulübü’nün iş yaptığı menajerler tarafından Yıldırım Demirören’e önerildi. Transfer çalışmaları için İspanya’nın başkenti Madrid’e giden Beşiktaş Başkanı, burada Hollandalı futbolcuyla bir araya gelip, transfer şartlarını sordu. Van Der Vaart, geçen yıl Real Madrid’e 13 milyon Euro bonservis bedeliyle geldiğini hatırlatarak, “Kulübüm beni en azından aldığı fiyata satmak istiyor. Fiyatta daha fazla indirim yapacaklarını sanmıyorum” dedi. 26 yaşındaki futbolcu, kulübüyle anlaşılması halinde kendisinin Beşiktaş’a gelip gelmeyeceği konusunda ise net bir yanıt vermedi.

Yıldırım Demirören’in önümüzdeki hafta içinde Real Madridli yöneticilerle bir araya gelerek Van Der Vaart’ın bonservisi için pazarlık yapacağı belirtildi. Demirören’in İspanyol kulübünün büyük miktarda indirim yapması halinde bu transferi gerçekleştirebileceği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER