Yaşam
  • 14.3.2024 19:00

Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

Galler Prensesi Kate Middleton, 80 gündür kayıp. Kraliyet Ailesi'ne resmen dahil olduğu 13 yıldan bu yana hiçbir zaman kameralardan kaçmayan, sessiz kalmayan ve sonuna dek Kraliyet'in yanında durduğunu gösteren Kate Middleton'ın yokluğu artık komplo teorileriyle sınırlı değil. Yasak aşk iddiaları artık halkın yeni gerçeklere "alıştırılması" olarak görülüyor. Kate'in akıbetiyle ilgili yeni bir iddia da hem İngiliz hem de ABD gündeminde yeri aldı. İşte Kate krizindeki tüm gelişmeler…

İngiliz Kraliyet Ailesi Prensesi Kate Middleton'ın kaybolması, artık sadece dedikodu olmaktan çıktı. Uzun yıllardır Kraliyet Ailesi'nin sevilen bir mensubu olan, hiçbir önemli olay veya skandal sonrası kameralardan kaçmayan ve 13 yıldır sessiz kaldığı hiç görülmeyen Galler Prensesi Kate Middleton 80 gündür kayıp.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

Ortalarda gözükmemesinin ilk günlerinde hakkında komplo teorileri ortaya atılsa da, İngiliz basını da dahil olmak üzere birçok uluslararası medya kuruluşu, bu durumun geçici olduğu ve okuyucuya "renkli" içerik sunmak için söylentileri yaydıkları konusunda hemfikirdi.

SEVİLEN GELİNE NE OLDU?

Bu nedenle Galler Prensesi ile ilgili ortaya atılan iddialar da bir o kadar inandırıcılıktan uzaktı. Kate'in öldüğü veya öldürüldüğü, eşi Prens William tarafından dövüldüğü gibi iddialar oldukça konuşulsa da altından daha büyük ve gerçek bir krizin patlak vereceği tahmin edilemiyordu.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

Eltisi Meghan Markle gibi aile içinde "çıkıntılık" yapmayan, Kraliyet Ailesi'nin "hayırlı gelini" Kate Middleton, büyük krizlerde bile Kraliyet tarafında dimdik durmuştu. Kate, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın tüm aileyi suçlayarak ünvanlarını ve ülkelerini terk etmesinin sonrasında bile kendisiyle ilgili iddialara gülerek yanıt vermişti.

ARTIK GÖZDE DEĞİL

Ailenin kara koyunları ilan edilen Harry ve Meghan'ın tersine, Kraliçe Elizabeth'in hüküm sürdüğü dönemde Kraliyet'te mevcut olduğu söylenen ayrımcılık, kötü muamele ve baskı söylentilerine karşı her zaman aileye destek veren Kate'in, 3 taht varisinin annesi olmasıyla da aile içinde büyük sevgi ve saygı gördüğü düşünülüyordu.

Kameralar ve magazin ise Kate için hiçbir zaman sorun olmamıştı. William'la üniversitede başlayan ilişki sürecinde bile her zaman basın mensuplarıyla iyi anlaşmış, yaptığı doğumların ardından dahi yorgun, bitkin gözükmesi farketmeksizin kameralara poz vermişti.

80 GÜNDÜR ORTADA YOK

Ancak Kral Charles'ın olası vefatından sonra tahta geçecek eşi William ile birlikte ülkeye hüküm sürmesi beklenen Kate, 80 gün önce birdenbire ortadan kayboldu. Kraliyet Ailesi'nde Kral'ın kanser ve operasyon gündemleri bile bu kadar gizli tutulmazken, Kate'in yokluğu uzun süre boyunca örtbas edildi.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

Söylentilerin ve merakın artması üzerine Kraliyet'ten resmi bir açıklama geldi. Açıklamada Kate'in karın bölgesinden önemli bir operasyon geçirdiği ve dinlenme döneminde olduğu bilgileri yer alıyordu.

"YASAK AŞK" YENİDEN ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan fotoğraf krizlerinin ardından, ara ara gündeme gelen ancak her seferinde üzeri örtülen bir söylenti tekrar ortaya çıktı. Prens William, uzun süredir Lady Rose Hanbury ile bir yasak ilişki yaşıyordu. 2019 yılından bu yana ara ara gündeme gelen bu iddia, bu kez çok daha kuvvetli bir şekilde konuşulmaya başlandı.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

"WILLIAM'IN EVLİLİK DIŞI ÇOCUĞU VAR"

William ve Kate'in yakın arkadaşı olduğu söylenen Cholmondeley Markizi Rose Hanbury, yönetmen ve oyuncu David Rocksavage ile evli ve 3 çocuğu var. Ancak iddialar bu kadarla kalmıyor. Kraliyet içinden sızdığı söylenen bilgilere göre William ve Rose'un ilişkisi uzun yıllardır doludizgin sürüyor.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!

Hatta Rose Hanbury'nin 2015 yılında doğan kızı Iris Marina'nın William'ın kızı olduğu çok kuvvetli bir şekilde öne sürülüyor. İddialara göre Kate, ikilinin yasak ilişkisini uzun yıllardır biliyor.Hem İngiliz hem de Amerikan basınında konuşulan bir diğer iddia da, William ve Kate'in 3. çocukları Prens Louis'i evliliklerini kurtarmak için dünyaya getirdikleri. Bir başka iddia ise Kate'in, bu yasak ilişkiyi 2019 yılına kadar bilmediği.

RESTİ ÇEKTİ

Söylenenlere göre Kate'in artık bu ilişkiyi ve evliliği sürdürmek istemediği ve William'a kol kanat geren Kraliyet Ailesi'ne tamamen resti çektiği. Artık basit bir evlilik içi kriz olmadığı anlaşılan bu "kayıp prenses" vakasına dair yeni bir iddia da var.HASTALIĞI BULİMİA MI?

Kate'in, tıpkı kayınvalidesi Prenses Diana gibi aileden dışlandığı ve üzüntüden hasta olduğu konuşuluyor. Amerikan medyasında yer alan ve sağlam kaynaklara dayandırıldığı söylenen iddialara göre Kate, gerçekten hastanede.

‘Kayıp Prenses’ gizeminin tüm detayları: Kate Middleton’a ne yaptılar? İşin altından yasak aşktan fazlası çıktı!ABD BASINI: KRALİYET ÇÖKÜYOR!

ABD'nin önde gelen gazeteleri New York Times, Washington Post gibi kaynakların da Kraliyet krizini manşetlerine taşımış olması, iddiaların gerçek olması ihtimalini artırıyor. Krizlerle ve kaosla baş etmekle usta olduğu bilinen Kraliyet'in, böyle bir krizi yönetememesi "Kraliyet çöküyor" yorumlarını da beraberinde getirmiş durumda.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2024 18:59

İLGİLİ HABERLER