Asayiş
  • 7.6.2020 13:47

Katil eşten kan donduran sözler

Nurgül Ünver'i öldüren katil eşten kan donduran sözler: Herkes hak ettiğini buldu

Konya'daki tüyler ürperten cinayette son dakika gelişmesi yaşandı. İmam nikahlı eşi Nargül Ünver ile "Telefonun neden sürekli meşgul?" diyerek tartışan Ahmet Ünal, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Ünver'e kurşun yağdırdı. Vücunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri katil kocayı 3 kilometre uzaklıktaki halasının evinde yakaladı. Yapılan araştırmada tüyler ürperten detaylara ulaşıldı. Zanlı Ünal'ın gasp, yaralama, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu gibi suçlardan tam 44 kaydı olduğu öğrenildi. Cani adamın, adliyeye sevki sırasında basın mensuplarına dönerek "Herkes hak ettiğini buldu" demesi ise gazetecileri şaşkına çevirdi.Konya'da, dini nikahlı eşi Nargül Ünver'i (47) pompalı tüfekle ateş ederek öldüren, 44 suçtan kaydı olan Ahmet Ünal (36), yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Ünal, basın mensuplarına, ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi.

Son dakika: Nurgül Ünver'i öldüren katil eşten kan donduran sözler: Herkes hak ettiğini buldu

Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Bahçe Mahallesi 17194 Sokak'ta meydana geldi. Ahmet Ünal, iddiaya göre 2 gün önce dini nikahlı eşi Nargül Ünver ile tartışıp, evden ayrıldı. Dün akşam saatlerinde de evin önüne gelen Ünal, Ünver'e telefonunun sürekli meşgul olduğunu bahane ederek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ünal, motosikletindeki pompalı tüfeği alarak Nargül Ünver'e ateş açtı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ünvar, yerde hareketsiz kaldı. Silah seslerini duyup sokağa çıkan Ünver'in yakınları, kadını kanlar içerisinde buldu. Bu sırada Ahmet Ünal da havaya ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nargül Ünver'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Son dakika: Nurgül Ünver'i öldüren katil eşten kan donduran sözler: Herkes hak ettiğini buldu

44 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olaydan sonra çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan Ahmet Ünal'ın, olay yerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki halasının evinde olduğunu tespit etti. Evin etrafını saran polis, çığlıklar gelmesi üzerine baskın yaparak, suç aletiyle birlikte Ahmet Ünal'ı gözaltına aldı. Ahmet Ünal'ın, 'gasp, yaralama, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı' gibi suçlar başta olmak üzere 44 suç kaydının olduğu belirlendi.

Son dakika: Nurgül Ünver'i öldüren katil eşten kan donduran sözler: Herkes hak ettiğini buldu

Nargül Ünver'in ev ve büyükbaş hayvanlarına el koyduğunu öne süren Ünal, ''Nargül, evime ve büyükbaş hayvanlarıma el koymuştu. Bu yüzden tartışıp, evden ayrılmıştım. Olay günü de alkol alıp, konuşmak için tekrar eve geldim. Tartışınca tüfekle ateş ettim'' dedi.

Adliyeye sevk edilen Ünal, basın mensuplarına dönüp kameralara ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi.


 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2020 13:50

İLGİLİ HABERLER