Dünya
  • 15.10.2008 17:14

KATİLİ ANNESİ ÇIKTI!...

Henüz 3 yaşındaydı. 4 aydır kayıptı ve polis durmadan onu aradı. Sonra korkunç gerçek ortaya çıktı.
Caylee Marie Anthony henüz 3 yaşındaydı. Geçen temmuz ayında büyükennesi polisi arayarak "Torunumu bir aydan beri göremiyorum" dediğinde, polis hemen harekete geçmişti.
Annesi ile ABD'nin Florida eyaletindeki Orlando kentinde yaşayan küçük Caylee o günden beri kayıp ilan edildi.
Annesi Casey Anthony, polise kızının gerçekten kayıp olduğunu söylerken "Neden bize başvurmadınız" sorusuna, gözyaşlarına boğularak "Çok korktum. Ne yapacağımı bilemedim. Caylee bir haftadır kayıp. İşe giderken onu bakıcısıyla birlikte bıraktım. Döndüğümde ikisi de yoktu. O günden beri kızımı arıyorum" cevabını verdi.
Dört ay boyunca Caylee'yi Florida'nın ve hatta ABD'nin dört bir yanında arayan polis, küçük kızın hiçbir izine rastlayamadı. Cesedi ise hala bulunamadı. Ancak ortaya bir başka gerçek çıktı.
Gözü yaşlı anne Casey'in, gerçek kişiliği hakkında polis ilginç bulgular elde etti ve bir numaralı şüpheli ilan etti.
Casey Anthony
Orange County Şerifi'nin bürosundan yapılan açıklamaya göre, dün mahkeme önüne çıkarılan cinayet zanlısı anne, küçük kızın cesedi bulunmamış olmasına ve her şeyi inkar etmesine rağmen, birinci derecede cinayetten, mahkemeye yalan beyanda bulunmaktan, hırsızlıktan, dolandırıcılık ve çocuk ihmalinden suçlu bulundu. Cezası, bir sonraki duruşmada kesinleşecek.
Çalıştığını söyleyen Casey Anthony'nin aslında aylardır işsiz olduğu ortaya çıktı. En son çalıştığı işyerinde bir arkadaşının çantasındaki çeki çalıp bozdurduğu anlaşıldı. Komşularına göre, küçük kızına hiçbir zaman bakıcı tutmamış, çocuk çoğunlukla evde yalnız kalıyordu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:22

İLGİLİ HABERLER