Asayiş
  • 10.7.2009 13:18

KATİLİYLE AYNI KAREDE

OSMAN AKIN/BURSA

Zanlı kayınbirader ile eniştesinin düğün günü çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen S.S. ilk kez hakim karşısına çıktı. Eniştesinin olay günü ablasına telefon ederek küfürlü konuştuğunu öne süren S.S., "Bizimle konuşmaya geleceğini söyledi. Babam da eve gelmesini istemediği için dışarıya çıktı. Eniştem konuşurlarken babamı yere düşürdü. Mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla yanına gittim. Eniştem elindeki demir boru ile bana vurmak istedi ama araya girdiler. Eniştem daha sonra babama vurunca ben de bıçağı rastgele sallayarak bıçakladım" dedi.

Ablası ile eniştesinin geçimsizlik sebebiyle 4 aydır ayrı yaşadıklarını söyleyen S.S., "Olaydan bir gün önce beni yolda gördü ve selam verdi. Yanıma gelip 15 gündür görmediği çocuğunu özlediğini ve görmek istediğini söyledi. Ben de bir baba olarak görme hakkının olduğunu ve akşama gelmesini istedim. Akşam gelip çocuğunu alıp sevdi. Eniştemle aramız gayet iyiydi" diye konuştu.

Cinayetin ardından katiliyle birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan İskender Güzelbakan'ın yakınları, sanığın cezalandırılmasını istedi. Dava, eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER