Asayiş
  • 13.8.2009 08:39

KAVGADA BIÇAKLANAN POLİS MEMURU ÖLDÜ

Olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, failin yakalandığını, olayın da polis memuru ve şahıslar arasındaki kavgadan kaynaklandığını söyledi.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Kemal Yörük isimli polis memuru, Kağıthane Zincirlidere Caddesi üzerindeki bir egzozcuya geldi. Burada, polis memuru ile iki kişi arasında bilinmeyen bir sebeple münakaşa çıktı. Tartışma sonucu çıkan kavgada polis memuru, bıçakla ağır şekilde yaralandı. Olayı öğrenen polis ekiplerinin intikalinin ardından sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralı polis memuru sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Gördü tanıklarının ifadesine başvurup olay yerinde incelemede bulunan polis, Kazım isimli bir kişiyi gözaltına aldı.

Olaydan hemen sonra söz konusu adrese gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, incelemelerde bulundu. Çapkın, olayın adi bir vaka olduğunu, polis memurunun faillerle olay öncesi konuştuğunu, daha sonra da münakaşa çıkması üzerine bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi. Çapkın, "Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. İncelemelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

(CİHAN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER