Gündem
  • 13.6.2007 09:59

KAYAHAN'LA, FERHAT GÖÇER ARASINDA SAVAŞ ÇIKTI!

Ünlü sanatçı Kayahan, iki hafta önce MÜ- YAP'tan 'Diamond' ödülünü alabilmek için bir şarkıcının kendi albümünden 60 bin adet satın aldığını söylemiş ve şok etkisi yaratmıştı. Kayahan, bunu yapan kişinin konuyu itiraf etmesini, ya da MÜYAP'ın ismi belirtmesini istemiş, onlara 15 gün süre vermişti. Bu süre önceki gün doldu ve Kayahan Bugün'e suskunluğunu bozarak iddia edilen ismin 'Ferhat Göçer' olduğunu açıkladı.

CD'LER ODADA SAKLI

MÜYAP yönetiminin ödül hakkında karara varacağını da söyleyen Kayahan şöyle devam etti: "Bu suçlamayı tüm belgelerle sundum. Satış işlemi Ferhat Göçer ve DMC şirketi tarafından yapılmıştır. Şu an bir odada albümün resimleri dahi olmadan sadece CD olarak tutulan ve o şahıs tarafından satın alınmış 60 bin tane albüm bulunuyor." Kayahan bazı kişilerin "Ferhat Göçer'i çekemediği için bunu yaptı" diyebileceklerini ancak bunun aslında böyle olmadığını belirtti. Sanatçı, "41 yıldır bu sektördeyim. Yanlışları söylemek benim görevim. Hileyi kim yaparsa yapsın, kızım dahi olsa açıklardım. Çünkü ben doğru bildiğim yoldan asla taviz vermem" diye konuştu.

MAHKEMEYE VERECEĞİM

Suçlamalar üzerine Ferhat Göçer de açıklama yaptı ve kendisini, yapımcı firmasını zan altında bırakan Kayahan ile savaşacağını söyledi. Göçer "Kayahan Bey benim büyüğümdür diyorum ve şimdilik susuyorum. Ama söyledikleriyle hem beni, hem yapımcı firmamı hem de MÜYAP'ı zan altında bırakmaya devam ediyor. Artık bu hakaret boyutuna ulaştı. Bana yapmaya çalıştıklarıyla aslında benden çok kendisini düşürdüğünü görüyorum" dedi. Medyada çıkıp konuşmayı sürdürürse kendisi bilir diyen Göçer şöyle devam etti: "Hukuksal yollara başvuracağım. Son sözü söyleyen ben olacağım. Suçlamaların hepsi yalan. Bu sene hangimizin albümü daha çok satıyor, kimin şarkıları daha çok dillerde ortadadır. Bana ödülümü haksız yere aldığımı söylerken bunu da lütfen bir görsün"

(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:16

İLGİLİ HABERLER