Asayiş
  • 15.3.2021 12:51

Kayınbiraderine tecavüz eden eneşte tutuklandı

 Müge Anlı'da flaş gelişme! Abdurrahman Çığ'a kabusu yaşatan İsa Akman tutuklandı!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert'te yıllarca eniştesi tarafından istismar edilen Abdurrahman Çığ'ın olayı masaya yatırıldı. İddialara göre, ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman tarafından maddi ve manevi anlamda istismar gören Abdurrahman Çığ, bir ormanda tecavüze uğradı. İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının bulunduğu olay, Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi’ni hatırlattı. Müge Anlı canlı yayınında flaş bir gelişme yaşandı. Çığ'ın çıplak fotoğraflarını çeken enişte Akman'ın tutuklandığı aktarıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları..

 Müge Anlı'da Abdurrahman Çığ ve İsa Akman olayı ikinci Palu ailesi vakası olarak değerlendiriliyor. atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında akıllara durgunluk veren bir konu işlenmeye başlandı.

Yıllarca eniştesi tarafından istismar edilen Abdurrahman Çığ'ın olayı masaya yatırıldı. İddialara göre, ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman tarafından maddi ve manevi anlamda istismar gören Abdurrahman Çığ, bir ormanda tecavüze uğradı.

İstismar, işkence ve dolandırma iddialarının bulunduğu olay, Türkiye'nin günlerce konuştuğu Palu Ailesi'ni hatırlattı.Müge Anlı canlı yayınında flaş bir gelişme yaşandı. Çığ'ın çıplak fotoğraflarını çeken enişte Akman'ın tutuklandığı aktarıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.3.2021 12:54

İLGİLİ HABERLER