Kayınpederini arabayla ezip pompalı tüfekle öldürdü

1 dk okuma
Kayınpederini arabayla ezip pompalı tüfekle öldürdü

Hızlı Özet

Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.






Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.



 



Olay, saat 17.30 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde yaşandı. İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Ersin S., aynı yerde çalıştığı kayınpederi Mahir Sertçelik'le telefonda tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpederinin çalıştığı Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen Ersin S., önce kayınpederini arabayla ezdi, ardından arabadan çıkardığı pompalı tüfekle yerde yatan kayınpederine ateş etti. Yaşanan olayın ardından Ersin S. isimli damat aracına binerek olay yerinden kaçtı.





Pompalıyla vurulan adam hastanede hayatını kaybetti



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahir Sertçelik'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Mahir Sertçelik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Katil damat evinde yakalandı



Kayınpederini öldüren Ersin S., polis ekipleri tarafından Kağıthane'deki evinde yapılan baskında yakalandı. Katil damadın evinde arama yapan polis ekipleri olayda kullanılan pompalı tüfeği evde buldu. Gözaltına alınan damat Ersin S., sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.






Bu haber 771 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul'da yolcu otobüsü alev aldı! Ölü ve yaralılar var
Asayiş

İstanbul'da yolcu otobüsü alev aldı! Ölü ve yaralılar var

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Eyüpsultan mevkisinde bariyerlere çarpan yolcu otobüsü alev aldı. Yangında 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Habervitrini14073 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi senaristleri Kozinoğlu cinayeti için ifadeye çağrıldı
Asayiş
#Soruşturma#kozinoğlu#Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi senaristleri Kozinoğlu cinayeti için ifadeye çağrıldı

Kozinoğlu'nun tutuklu bulunduğu Silivri 1 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 12 Kasım 2011'de rahatsızlanarak Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini anımsatan Gürlek, Hastaneye ulaştırıldığında hayatını kaybetmiş olduğu tespit edilmiştir.

Habervitrini14081 Görüntüleme
Elazığ’da vahşice işlenmiş bir cinayet, büyük oranda aydınlatıldı
Asayiş

Elazığ’da vahşice işlenmiş bir cinayet, büyük oranda aydınlatıldı

Elazığ'da evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden yaşlı çiftin, cinayete kurban gittiğine ilişkin yeni detaylar sonrası soruşturma sürerken, Vali Numan Hatipoğlu son durumu açıkladı. Hatipoğlu “Burada çok vahşice işlenmiş bir cinayet var. 1 kişi tutuklandı. Büyük oranda olay aydınlatıldı ama ucu nereye giderse gitsin olayı tüm yönleriyle aydınlatacağız" dedi.

Habervitrini10082 Görüntüleme
Uyuşturucu baronlarına büyük darbe! 1,5 milyar liralık kokain bulundu
Asayiş

Uyuşturucu baronlarına büyük darbe! 1,5 milyar liralık kokain bulundu

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, uyuşturucu baronları ve uluslararası suç ağlarına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek Mersin’de düzenlenen operasyonun detaylarını açıkladı. Brezilya’dan Mersin Limanı’na gelen bir geminin su altındaki gövdesine gizlenen yaklaşık 350 kilogram kokain ele geçirildi. Uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 1,5 milyar lira olduğu bildirildi.

Habervitrini11540 Görüntüleme