Asayiş
  • 12.6.2014 00:45

Kayınpederini ve baldızını başından vurdu

MUSA ERDOĞAN - ONUR EMRE DURAK
ANKARA (İHA) - Başkent’te bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı kayınpederi ve baldızını sokak ortasında silahla öldürdü.
Olay, akşam saatlerinde Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A., Mürsel Uluç Mahallesi 946. Sokak’ta bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı kayınpederi Mustafa A. ve baldızı Cevale A.’yı silahla başlarından vurdu. Şahıs, olayın ardından kaçarak uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa A. ve kızı Cevale A.’yı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Yaralıların, kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cinayetin işlendiği sokakta iki adet boş kovan bulundu.
Öte yandan, cinayet zanlısı Y.A.’nın olaydan sonra eşini telefonla arayarak tehdit ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, Y.A.’nın eşinin bulunduğu 1041 Sokak’ta güvenlik önlemi aldı.
Hayatını kaybeden Cevale A.’nın mahallede bulunan bir cami imamının eşi olduğu öğrenildi. Bazı mahalle sakinleri, İmam Şahin A.’nın eşini, öğlen saatlerinde daha önce küs olduğu cinayet zanlısı Y.A. ile barıştırmaya götürdüğünü söyledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:16

İLGİLİ HABERLER