Asayiş
  • 21.9.2020 20:59

Kayıp 2 çocuk annesi kadının başını gövdesinden ayırmışlar

Antalya’da 13 gün önce kaybolan iki çocuk annesi kadın, ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 13 gündür kayıp olan 2 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının cansız bedeni, ıssız ormanlık alanda toprağa gömülü ve üzeri taşla kaplı şekilde bulundu. Şüpheli ya da şüphelilerin, cesedi ormanlık alan içine 300 metre taşıdığı öğrenildi.

2 çocuk annesi kadın ormanda ölü bulundu

Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere 13 gün önce evden ayrıldı. Doğu Garajı bölgesine fatura yatırmak için gelen Çelikten'i, komşusu V.Ü., annesinin hastanede olduğunu söyleyerek otomobiline aldı. İkiliden bir daha haber alınamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelikten için ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cumartesi günü Çelikten'in cesedini, Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaklaşık 40 santimetre derinliğinde toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşlarla kapatılan cesedin üzerinde bıçak darbeleri olduğu ve bedenin çürümeye başladığı belirlendi.

Müge Anlı, Duygu Çelikte aranıyor

Olayla ilgili çalışma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü, dün 2 çocuk annesi kadının cesedini, Kepez ilçesindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde buldu. Üzeri taşla kapatılan, 30 santimetre derine gömülen Çelikten’in vücudunda yapılan ilk incelemede, sırtında ve göğsünde derin bıçak izlerine rastlandı, başının ise vücudundan ayrıldığı belirlendi. Bedeni çürümeye başlayan Çelikten’in ne zaman ve kim tarafından öldürüldüğüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


 

Cesedin olduğu bölgeye stabilize yoldan ulaşılırken, şüpheli ya da şüphelilerin cesedi, yaklaşık 300 metre ormanın içinde taşıdıkları öğrenildi. Polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışmalarına devam ederken, kadını aracına alan V.Ü.'yü de arama çalışmalarına devam ediliyor. Öte yandan, genç kadının cesedinin gömüldüğü ormanlık alan havadan drone ile görüntülendi.

 

Güncellenme Tarihi : 21.9.2020 21:10

İLGİLİ HABERLER