Dünya
  • 3.12.2020 01:27

Kayıp fenomen çırılçıplak yol kenarında bulundu

KAYNAK : MİLLİYET

Sosyal medyada 21 bini aşkın takipçisi bulunan 26 yaşındaki influencer, kayıp olarak bildirildiği 24 saatin ardından yol kenarında ölü bulundu. Çıplak halde bulunan genç kadının ölümü şüpheli bulunurken, yetkililer otopsi sonucunun beklendiğini açıkladı. Olayla ilgili tüm gözler, genç kadının boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir yıllık kocasına çevrildi.

Sosyal medya fenomeni ve influencer Alexis Sharkey, Cumartesi günü Houston'da 'görünür bir yaralanma belirtisi olmadan' ölü bulundu.

ABD'nin Teksas eyaletinde yol kenarında çıplak halde bulunan Alexis Sharkey'nin Cuma gününden veri kayıp olduğu ortaya çıktı.

26 yaşındaki kadının annesi Stacey Clark Robinault, yaptığı açıklamada olayın kesinlikle kaza olmadığını ve cinayet olduğundan emin olduğunu söyledi.

Alexis'in 49 yaşındaki kocası Tom, 'en harika kadın' diyerek saygı duruşunda bulundu. Çift, geçen yıl Aralık ayında evlenmiş ve Ocak ayında Houston'a taşınmıştı.

Ancak Şükran Günü'nü Alexis'le birlikte geçiren arkadaşı Tanya Ricardo, 'boşanma davası açıldığını' iddia etti

Tanya, 'Normalde çok ketum bir insan olduğu için özel hayatını bize fazla anlatmazdı. Ancak geçenlerde bize bu konuda açıldı ve boşanma davası açtığını söyledi. Evde neler olup bittiğini pek paylaşmadı.' ifadelerini kullandı.

Başka bir arkadaşı, ABC13'e yaptığı açıklamada Alexis'in ölümünden önceki haftalarda, Alexis Sharkey'nin hayatı için endişe ettiğini ve çok korktuğunu söyledi.

Acılı anne Robinault, "Kızım intihar edecek bir kişi değildi. Annelik içgüdüme inanıyorum ve onun öldürüldüğüne inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Robinault ayrıca, kızının kaybolmadan kısa bir süre önce 'tartıştığını' söylemişti, ancak kiminle tartıştığını belirtmedi.

Polis yetkilileri de influencer Alexis Sharkey'nin ölümünün doğal nedenlerle olduğuna inanmıyor. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi sonucunun çıkması bekleniyor.

Alexis'in cesedi, arkadaşı Tanya Ricardo'nun evinden sadece 5 kilometre uzakta bulundu. İki arkadaş en son cuma akşamı konuştu; Cumartesi günü film izleme planları vardı.

Tanya, yaptığı açıklamada arkadaşının yol kenarına çırılçıplık, adeta bir çöp gibi atıldığını söyledi.

Tanya ayrıca, "Bunu ona her kim yaptıysa bulacağız. Gereken her şeyi yapacağız. Böylece huzur içinde yatabilir" ifadelerini kullandı.

Instagram'da 21 binden fazla takipçisi olan Alexis, hayatıyla ilgili gelişmeleri düzenli olarak paylaşıyordu.

26 yaşındaki fenomen, en son bir Meksika tatilinden fotoğrafları takipçileriyle paylaşmıştı.

Alexis Sharkey - Bio, Net Worth, Age, Death, Death Cause, Husband, Family,  Salary, Job, Height, Parents, Nationality, Facts, Wiki, Missing, Siblings -  Gossip Gist

Kocası Tom da Alexis'le ilgili paylaşımlar yaptı. Bir yıllık eşinin gelinlikle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan adam, "Böyle bir güzelliği hayatımda görmemiştim, sen benim dünyamsın" diye yazdı.

Alexis Sharkey Wiki [Dead], Bio, Age, Height, Husband Tom Sharkey

Tom, ayrıca "Hayatı inanılmaz hale getirdin! Varlığımı anlamlandırdın! Amacım... Ve bana gerçekten nasıl sevileceğini gösterdin!" diye yazdı.

Alexis Sharkey's Husband Tom Says He's Getting Death Threats Following  Instagram Influencer's Death

 

 

Güncellenme Tarihi : 3.12.2020 02:00

İLGİLİ HABERLER