Asayiş
  • 21.5.2013 14:19

Kayıp hemşireyi bakın kim öldürmüş ?

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nde hemşire olarak görev yaparken, oturduğu Aydınlıkevler Mahallesi’nden 27 Aralık 2008 tarihinde ortadan kaybolduğu bildirilen Diba S. ile ilgili soruşturmayı sürdüren Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayıp kadının öğretmen kocası E.S. (47) ile ilgili önemli ipuçlarına ulaştı. Olaydan bir gün sonra 28 Aralık 2008 tarihinde, eşinin aniden ortadan kaybolduğuna dair polise dilekçe ile başvuran E.S.’nin (45) 5 yıllık telefon kayıtlarını inceleyen, o dönemdeki bilgisayar ve kamera kayıtlarını çıkaran Cinayet Masası ekipleri, elde ettiği bilgiler doğrultusunda, İstanbul Pendik’te bir okulda coğrafya öğretmeni olarak görev yapan şahsı gözaltına aldı.

Getirildiği Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan öğretmen koca E.S.’nin, 5 yıldır kayıp olarak aranan hemşire eşi Diba S.’yi sopayla döverek öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi. İfadesinde, eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu, kendisini aldattığından şüphelendiğini, bu yüzden çıkan tartışma sonucu başına sopayla vurarak öldürdüğünü söylediği belirtilen zanlının, cesedi ise aracının bagajına koyup Tarsus ilçesi yakınlarında bir dere kenarına attığını belirttiği kaydedildi. Ancak polis ekipleri, şahsın gösterdiği yerlerde yaptığı aramalarda, kayıp hemşirenin cesedine ulaşamadı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin, Cumhuriyet Savcılığı’nda da eşini öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenilirken, zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin, kayıp cesetle ilgili araştırmalarına ise devam ettiği kaydedildi.

(İHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:09

İLGİLİ HABERLER