Asayiş
  • 30.11.2007 13:33

KAYIP KARDEŞ DE DENİZDE BULUNDU!

Kardeşi Aykan Aka ile birlikte "Okula gidiyoruz" diye evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Aykut Aka'nın cesedi, Emirgan sahilinde bulundu. Aykut Aka'nın cesedi, kardeşi Aykan gibi taş dolu çantasıyla denizden çıkartıldı.

Lise öğrencisi Aykut Aka (16) ile kardeşi Aykan Aka (15), Samandıra'daki evlerinden "Okula gidiyoruz" diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Olaydan 5 gün sonra Aykan Aka'nın cesedi, Emirgan sahilinde sırtındaki taş dolu çantasıyla bulunmuştu. Acılı baba Hakim Aka'nın savcılığa talebi üzerine 16 yaşındaki Aykut Aka'nın bulunması için de denizde çalışma başlatıldı. Dalgıçlar tarafından yapılan arama sonuç verdi ve Aykut Aka'nın cenazesi aynı kardeşi gibi Emirgan sahilinde bulundu.

Kardeşi gibi sırtındaki taş dolu çantasıyla bulunan Aykut Aka'nın cesedi, dalgıçlar tarafından denizden çıkartıldıktan sonra bir tekneye alındı. Ceset Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na götürülürken, oğlunun cesedinin bulunduğunu öğrenen baba Hakim Aka komutanlığa geldi. Talihsiz gencin cesedinin, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER