Asayiş
  • 30.3.2015 12:49

Kaynana tartıştığı damadını bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkez Alibaba Mahallesi’nde ikamet eden N.Y. (52) ile damadı 28 yaşındaki Çetin Özel arasında dün gece bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından N.Y. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla damadı Çetin Özel’i bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Çetin Özel ambulansla kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olayın ardından kaynana N.Y. polis tarafından gözaltına alınırken, Özel’in cenazesi de otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Çetin Özel’in bir çocuk babası olduğu ve daha önce de aile arasında zaman zaman tartışma yaşandığı öğrenildi.

DAMADINI ÖLDÜREN KAYNANA TUTUKLANDI

Tunceli’de aralarında yaşanan tartışmanın ardından damadını bıçaklayarak öldüren N.Y. isimli kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Tunceli merkez Alibaba Mahallesi’nde dün gece damadı Çetin Özel ile aralarında yaşanan tartışmanın ardından damadını bıçaklayarak öldüren N.Y. isimli kadın emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye götürüldü. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan N.Y., tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan N.Y. polisin aldığı güvenlik önlemleri arasında cezaevine gönderildi.
N.Y.’nin adliyeden polis nezaretinde çıkarılması esnasında yakınlarından bazıları kendisine el sallarken, bazı yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:18

İLGİLİ HABERLER