Gündem
  • 17.5.2013 20:36

"Kayseri'de gördüklerimle gurur duyuyorum"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Kayseri'ye her geldiğimde gördüklerimle gurur duyuyorum" dedi.
          Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı konuşmada, Ulubaş ve ailesini tebrik ederek, "Bütün aile efradı arkanızda olmasa siz de bu kadar gönül rahatlığıyla Belediye Başkanımız Özhaseki beyin söylediklerini yapamazdınız. Onlar da teşvik ediyor, siz de Allah razı olsun, eliniz açık, gönlünüz açık. Siz Allah için verdikçe, O da size verecek tabi ki. Bunun bilincinde olduğunuz için bütün bunlar oluyor" diye konuştu.
     Kayseri'ye her geldiğinde gördüklerinden gurur duyduğunu ifade eden Gül, şöyle devam etti:
     "İlkokuldan, liseden, üniversiteye kadar, 'Bunlar devletin işi, zaten vergimizi veriyoruz' diyebilirsiniz. Başkaları böyle söylüyor. Hiç itiraz da edemeyiz. Onlara da 'sağ olun vergileriniz veriyorsunuz, ne güzel deriz' ama siz bir taraftan vergilerinizi veriyorsunuz bir de gönlünüzden geçiyor okul, hastane yaptırıyorsunuz, üniversite yaptırıyorsunuz, aşevleri yaptırıyorsunuz. Böyle bir ille gurur duyulur tabi, hemşehrilerle gurur duyulur. Onun için hepinize müteşekkirim. Hepinize şükran duygularımı ifade ederim."
     Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hayırsever Osman Ulubaş ve milletvekilleri, kurdeleyi keserek okulun açılışını yaptı.
     Açılışın ardından okulu gezen Gül ve beraberindekiler, çıkışta da vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Gül, okuldan ayrılışı sırasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2. Ana Bakım Merkez Komutanlığını da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER