Spor
  • 31.7.2008 14:46

KAYSERİ'DEN YENİ BOMBA!

Portekiz'in ünlü takımlarından Sporting Lizbon'un Sırp Karadağlı 23 yaşındaki santraforu Milan Purovic'i renklerine bağladı. Genç golcü, sarı kırmızılı kulüple 1 yıllık kiralık ve 4 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladı. Genel Menajer Süleyman Hurma, Puroviç'le transfere nokta koyduklarını söyledi.

Sarı kırmızılı takım, yabancı forvet arayışına son noktayı koydu. Önce, iki sezondur sarı kırmızılı kulüpte top koşturan Leonardo İglesias'ın mukavelesini fesheden sarı kırmızılı yöneticiler, boşalan yabancı kontenjanını, Sırbistan Karadağlı Milan Purovic ile doldurdu. Purovic, Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Kayserisporlu yapan imzayı attı.

7 Mayıs 1985 doğumlu 1.93 boyundaki Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Milan Purovic'in peşine Türkiye'den Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın yanı sıra, başta dünyanın sayılı kulüplerinden İskoç Glasgow Rangers olmak üzere, Kızılyıldız, Schalke 04, Stuttgart, B. Moenchengladbach takımları da düşmüştü.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, dünya çapında bir yıldızı daha renklerine kattıklarını belirterek, "Transferde bir forvet oyuncusu noksanımız vardı. Onu da Yugoslav futbolunun son zamanlardaki en önemli ismi, kariyeri ve geleceği şimdiden kanıtlanmış genç bir santraforu renklerimize katarak giderdik. Ülkesinin milli takımında da oynayan Purovic'i bir yıllığına kiraladık. Ancak, 4 yıllık opsiyonlu sözleşme yaptık" dedi

Purovic ise, peşinde birçok kulüp olmasına rağmen Kayserispor'a Avrupa kupalarındaki hedefi nedeniyle geldiğini söyledi. Milan Purovic, "Kayserispor'a gelmekten son derece mutluyum. Başka telifleri de o nedenle geri çevirdim. Beklentileri boşa çıkartmayacağım" diye konuştu.

Bu arada Genel Menajer Süleyman Hurma, Souleymanou'ya alternatif olacak bir yerli kaleci için girişimlerinin sürdüğünü söyledi. Hurma, Galatasaray'la 17 Ağustos'ta Almanya'da oynayacakları Süper Kupa için 15 Ağustos'ta özel uçakla Düseldorf'a, oradan da Duisburg'a geçeceklerini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:26

İLGİLİ HABERLER