Spor
  • 30.6.2009 17:08

KAYSERİSPOR'DA ŞOK AYRILIK !

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, yabancı futbolcu transferinin zorluğundan yakındı. A klasman yabancıların Kayseri'yi tercih etmediğini belirten Kafkas, "Yabancı tercihimizde hata yapmak istemiyoruz. Ancak istediğimiz kalitedeki yabancılar da ne yazık ki Kayseri'ye gelmek istemiyor. Para da olsa gelmek istemiyor. Getirdiğiniz futbolcu da hiç beklemediğiniz anda 'Burada mutsuzum' deyip gidiyor. Yerli futbolculardan ise bonservis bedellerinin yüksek olması nedeniyle vazgeçtik" diye konuştu.

HEDEFİ YABANCILAR BELİRLEYECEK

Kayserispor'un yeni sezonda Türkiye Kupası'nı hedeflediğini belirten teknik direktör Tolunay Kafkas şöyle konuştu: "Türkiye Kupası'na geçen sezon trajedik şekilde 1 gol averajıyla veda etmek zorunda kalmıştık. Bu sene kupada yine iddialı olacağız. Yarı final ya da final oynamayı hedefliyoruz. Ligdeki hedefimizi ise alacağımız yabancıların kalitesi belirleyecek. PSG'den Pancrate ile her konuda anlaşmıştık. Ama son anda yeni pürüzler çıkarttı. Ücretini artırdı ve vazgeçti. Şimdi Valladolid'den Henok Goitom, Middlesbrough'tan Hutchinson ve başka oyuncularla da ilgileniyoruz. Ciddi şekilde 2 santrafora ihtiyacımız var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız."

TURGAY VE KORAY DA TAKIMDAN AYRILDI

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Aghahowa'nın ardından Turgay ve Koray'la da sözleşmelerin karşılıklı feshedildiğini belirtti. Turgay'ın da Aghahowa gibi taraftarın tepkisinden rahatsız olduğu ve Kayseri'den ayrılmak istediği, Bursapor'la anlaştığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER