Asayiş
  • 11.11.2020 12:13

Kaza yapıp devrilen otobüsten geriye korkunç görüntüler kaldı

Şanlıurfa'da Irak uyruklu turistleri taşıyan yolcu otobüsünün devrildiği ve 1 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı feci kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Turistleri taşıyan yolcu otobüsü devrildi: 29 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa’nın kırsal Terzi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Mardin'den Şanlıurfa yönüne hareket halindeki, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen Irak plakalı yolcu otobüsü şarampole devrildi.

Şanlıurfa'da Iraklı turistleri taşıyan otobüs devrildi! 29 kişi yaralandı -  Internet Haber

Kazada yaralanan Irak uyruklu 32 kişi, 112 Acil Servis ve UMKE ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan İbad Adnan Abbas, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İşte Urfa'daki feci kazanın boyutu... - Şanlıurfa Asayiş Haberleri

Feci kazanın boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı. Kaza yapan otobüs hurdaya dönerken, içerisindeki eşyaların ise tarlaya dağıldığı görüldü. Kazada hafif yaralanan ve hastaneye gitmek istemeyen bazı yolcular ise gün ağarıncaya kadar otobüsün yanından ayrılmadı. Kullanılmaz haldeki otobüsün ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden alınması bekleniyor.

Gün ışıkları Şanlıurfa'da yaşanan otobüs kazasının boyutunu ortaya çıkardı

Öte yandan kazayla ilgili soruşturma devam ederken, otobüsteki yolcuların Irak’ın Süleymaniye kentinden turistik gezi amacıyla yola çıktıkları ve Samsun'a gittikleri öğrenildi.

Turistleri taşıyan otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var - Son Dakika  Haberler

Güncellenme Tarihi : 11.11.2020 12:18

İLGİLİ HABERLER